Incendiu devastator în Cluj-Napoca semnalat prin RoAlert: “Rămâneţi în incinte, nu vă expuneţi la fum!” – VIDEO

Un incendiu puternic a izbucnit în dimineaţa de marţi 21 septembrie în Cluj-Napoca în parcul industrial Tetarom 1 de pe Tăitura Turcului, relatează ZIUA DE CLUJ.

În dimineaţa de 21 septembrie 2021, în municipiul Cluj-Napoca a izbucnit un incendiu puternic pe Tăietura Turcului, la Hala Tetarom.

Incendiul a fost semnalat şi prin mesaj RoAlert: “21 septembrie 07:08 Incendiu Hala mun. Cluj-Napoca cu degajări mari de fum. Pentru asigurarea protecţiei, rămâneţi pe cât posibil în incinte, închideţi geamurile şi nu vă expuneţi la fum. Respectaţi recomandările pompierilor”.

Fumul a fost vizibil de dimineaţă din mai multe zone ale oraşului, inclusiv din cartierele Grigorescu şi Mănăştur. Mai mulţi cititori ne-au trimis pe numărul de WhatsApp fotografii sau filmări cu incendiul din zone diferite ale oraşului.

UPDATE ISU Cluj: Incendiu la o hală din parcul Tetarom din mun, Cluj-Napoca, Tăiatura Turcului: Intervin patru autospeciale, două autoscări și un echipaj SMURD. Nu sunt anunțate victime până în acest moment.

Hala are o suprafață de cca 600mp, iar înăuntru funcționează mai mulți operatori economici cu funcțiuni multiple, au transmis pompierii clujeni.

Nu sunt informații până acum referitoare la existența unor elemente care prin natura lor să degajeze gaze toxice. S-a transmis mesaj Ro-Alert privind degajările abundente de fum către terminalele mobile din municipiul Cluj-Napoca și localitatea Baciu, au precizat reprezentanţii ISU Cluj.

Adaugă comentariu

De D.C.

We are social

Ultimele articole