3000 de euro găsiți în autobuzele din Cluj-Napoca într-o singură zi. Ce s-a întâmplat – Cronica de Cluj

1. Șoferii Companiei de Transport Public Cluj au găsit într-o singură zi aproape 3000 de euro în autobuze. Suma este una record, dar la fel a fost și nivelul de civism al angajaților CTP Cluj. (Știri de Cluj)

2. ACCIDENT MORTAL în Cluj-Napoca: Lovit de o maşină, spulberat de alta care venea din sensul opus. Conform IPJ Cluj, victima, un bărbat în vârstă de 48 de ani, s-ar fi angajat în traversarea neregulamentară a străzii pe Bulevadrul Muncii din Cluj-Napoca și a fost lovit de un autoturism condus de un bărbat de 58 de ani. Ulterior, victima a fost proiectată pe contrasens, unde a fost lovită de un alt autoturism, condus de un bărbat de 30 de ani. (Ziua de Cluj)

3. Echipa-șoc de „presiune” la imobiliarii clujeni: Dohotaru hărțuiește până pricep iepele imobiliarilor, Lespuc încasează reclama de la imobiliari. Cel mai probabil, pseudo-activistul Dohotaru e de fapt agentul de presiune al pseudo-jurnalistului Lespuc, ca să își facă rost amândoi de bani de publicitate. Ionel Lespuc are deja reclamă în Media9 de la dezvoltatori imobiliari: ăia au înțeles mesajul și dau reclamă, iar Lespuc și Dohotaru tac. Dohotaru e noul Elek Levente. E noua protecție urbanistică a Clujului, pe modelul: plătești sau îți blochez proiectul autorizat de administrație. (Ziar de Cluj)

4. Două persoane din Cluj au fost reținute pentru 24 de ore, fiind bănuite de trafic de droguri, de persoane și prostituție. Porcurorii DIICOT au făcut 11 percheziții în Cluj, Satu Mare, Arad și Baia Mare. (Monitorulcj)

5. Emil Boc a spus că își va administra și rapelul cu serul AstraZeneca. Primarul a spus că și-a făcut testul de anticorpi și deja are peste 200. (Monitorulcj)

6. Primăria Cluj-Napoca va amenaja un cimitir și o capelă pe Calea Turzii 154 A, locația fiind deasupra Cimitirului evreiesc. Planul Urbanistic Zonal a fost aprobat în 2018, iar clujenii care locuiesc în vecinătatea cimitirului nu sunt deloc încântați de această investiție. Vecinii consideră că nu este oportună realizarea unui cimitir în mijlocul unei zone rezidențiale, mai ales că acea parcelă nu a mai fost folosită ca și cimitir din 1944. (Ziar de Cluj)

7. Cum se pierde un viitor bulevard din Cluj-Napoca din pricina a două clădiri cu balcoanele pe trotuar. Grupul intern de urbanism USR Plus Cluj lansează un document de viziune pentru bulevardul Teodor Mihali, stradă cu un imens potențial datorită rolului acesteia de a lega Mărăștiul de viitorul cartier Sopor, precum și a centrelor publice de interes existente în zonă: Iulius Mall, Universități, cămine, intrarea în Parcul Est. (Ziua de Cluj)

 

Adaugă comentariu

De D.C.

We are social

Ultimele articole