Şase localităţi din Cluj intră în scenariul roşu

1. Municipiul Câmpia Turzii, dar și comunele Călărași, Ciurila, Dăbâca, Jichișu de Jos, Panticeu, unde incidența cazurilor cu COVID-19 a depășit pragul de 3, vor funcționa în scenariul roșu timp de două săptămâni. (ZIUA de CLUJ)

2. Părinţii elevilor la liceul de arte plastice „Romulus Ladea” din Cluj-Napoca vor depune, vineri, o plângere la DIICOT. Ei acuză că, în cadrul orelor online, copii sunt expuşi la conţinut pornografic. (Adevărul)

3. La petrecerea din Apahida la care a murit chef Adrian Pop au participat doi polițiști, care se aflau în timpul liber. IPJ Cluj a cerut ca ancheta să fie preluată de procurorii de la Tribunalul Cluj pentru că în cauză sunt și doi polițiști. (Ştiri de Cluj)

4. Un pieton a fost lovit mortal pe Bulevardul Muncii în timp ce încerca să traverseze neregulamentar. (Monitorul de Cluj)

5. Emil Boc le-a răspuns clujenilor nemultumiţi de faptul că se reduc benzile de circulaţie auto pe Bulevardul 21 Decembrie 1989, unul dintre cele mai importante şi mai circulate din oraş. “La Cluj, a plecat trenul din gară!”, a spus primarul, anunţând că oraşul se îndreaptă spre o strategie “verde”, în care maşinile nu mai sunt în prim plan. (ZIUA de CLUJ)

6. Bugetul județului Cluj, cel mai mic din ultimii patru ani. Preşedintele Alin Tișe a declarat: „Este o scădere de 20% față de bugetul din 2020. Unele proiecte de investiții vor fi amânate”. (Ziar de Cluj)

7. Alianța pentru Unirea Românilor a primit aprobarea de la primarul Emil Boc pentru a putea organiza sâmbătă un miting vis-a-vis de Prefectura Clujului. Membrii AUR vor cere demisia premierului Florin Cîţu. (Gazeta de Cluj)

 

Adaugă comentariu

De D.C.

We are social

Ultimele articole