Un tânăr din Cluj a fost arestat după ce mușcat un polițist de la trupele speciale – Cronica de Cluj

1. Un tânăr de 26 de ani din Cluj-Napoca a fost arestat și riscă ani grei de închisoare după ce a mușcat un agent de la trupele speciale de deget. (Bună Ziua Cluj)

2. De luni până marți au fost confirmați cu COVID-19 încă 356 de clujeni. Încă patru persoane diagnosticate cu COVID-19 au murit, astfel că numărul total al celor decedați a ajuns la 571, din care 386 din județul Cluj. În spitalele clujene dedicate COVID-19, erau internați, marți, 679 de pacienți, din care 631 din județul Cluj, iar la secțiile de terapie Intensivă se aflau 70 de bolnavi. (Ziua de Cluj)

3. Patru localități din Cluj au intrat pe scenariul galben. Prin urmare, restaurantele, cafenelele și cinematografele se vor deschide la interior. (Monitorul de Cluj)

43. Primul medicament anti-Covid fabricat în România va fi produs la Cluj. Producătorul Terapia Cluj-Napoca a început probele tehnologice pentru fabricarea în țara noastră a medicamentului Favipiravir, folosit în tratatea noului coronavirus. (Ziua de Cluj)

5. Senatul Universității Babeș-Bolyai a aprobat achiziționarea hotelului de 5 stele Opera Plaza din centrul Clujului pentru a-l transforma în sediul Facultății de Drept. (Clujust)

6. Una dintre fetele lovite luni pe strada Bună Ziua are un mesaj pentru cei care s-au oprit să filmeze incidentul, în loc să dea o mână de ajutor: Rușine celor care au început să ne filmeze. Mai bine spuneau o rugăciune. (Știri de Cluj)

7. Instalațiile Lights On vor reveni la Cluj-Napoca pentru a-i încânta pe clujeni. Pe lângă Luna, faimoasă în toată țara, oamenii vor putea admira și o instalație prin care este portretizată planeta Marte. (Monitorul de Cluj)

8. Președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, a declarat că l-a criticat pe Ludovic Orban pentru că are motive clare și este îndreptățit și i-a transmis un mesaj președintelui PNL: Unde să vorbim? Să vorbim în baie și să dăm înregistrarea după congres? (Știri de Cluj)

Adaugă comentariu

De C.D.C.

We are social

Ultimele articole