EXCLUSIV – Lovitură dură pentru CFR: Finanțele și o firmă din Ilfov au cerut falimentul campioanei României!

Eliminată din preliminariile UEFA Champions League și cu o campanie de achiziții aproape inexistentă, campioana CFR Cluj primește încă o lovitură extrem de dură. Direcția Generală a Finanțelor Publice Cluj-Napoca și o companie din Otopeni, județul Ilfov, Sports Net Communication au depus la Tribunalul Specializat Cluj o cerere de începere a falimentului pentru neplata unor datorii istorice.

Conform portalului instituției (vezi foto jos), dosarul 598/1285/2020 a fost depus pe 7 septembrie, iar ultima modificare a fost făcută miercuri, 9 septembrie.

Conform legii societăților comerciale, o societate care a trecut deja prin insolvență, cum e cazul CFR Cluj, ieșită din procedură specială în urmă cu mai puțin de cinci ani, nu mai poate apela la această „salvare”, astfel că, în cazul în care dosarul va intra pe rolul Tribunalului Comercial, există un risc serios ca judecătorul sindic să declare direct falimentul clubului „feroviar”.

CFR Cluj este administrată, oficial, de către Marian Băgăcean, însă finanțată de omul de afaceri Neluțu Varga, cel care, în ultima perioadă, a purtat mai multe discuții cu diferiți investitori maghiari pentru vânzarea echipei, așa cum a anunțat, ieri, ProSport.

foto: Digisport.ro

2 comentarii

De C.D.C.

We are social

Ultimele articole