FOTO – Ștefan Mandachi, inițiatorul campaniei #ȘîEu, își deschide restaurant în centrul Clujului

Bulevardul Eroilor, altădată locul de întâlnire al magazinelor second hand și a caselor de schimb valutar, începe să-și schimbe fața. Ultima apariție pe prima stradă semipietonală din Centru este restaurantul fast-food grecesc Spartan, a cărui amenajare se află pe ultima sută de metri. Proprietarul acestui lanț, Ștefan Mandachi, a devenit arhicunoscut în România după ce a lansat campania de protest #ȘîEu prin care atrăgea atenția asupra lipsei infrastructurii rutiere, în special în zona Moldovei și Bucovinei.

Mandachi a fost prezent, de altfel, la Festivalul Internațional de Film Transilvania, încheiat în urmă cu mai puțin de două săptămâni, acolo unde a avut premiera debutului său în lung metraj cu filmul “30 de ani și 15 minue”, un documentar care analizează tocmai situația dezastruoasă a infrastructurii rutiere.

Pe lângă Spartan, zona Bulevardul Eroilor – Piața Unirii a fost căutată și de marii jucători din domeniu, KFC instalându-se de mai mulți ani într-unul din cele două Palate ale Statusului romano-catolic, împreună cu Pizza Hut, ultima rezervată exclusiv zonei de delivery/pick-up. În Piața Unirii există și o unitate Subway.

1 comentariu

De C.D.C.

We are social

Ultimele articole