Vine Pantilimon? Internaționalul român e pe lista înlocuitorilor lui Arlauskis, la CFR Cluj

Giedrius Arlauskis a plecat în această vară de la CFR Cluj, imediat după cucerirea titlului de campion, iar căutările pentru înlocuirea sa sunt pe ultima sută de metri. “Internaționalul” român, Costel Pantilimon (33 de ani), se află pe lista șefilor alb-vișiniilor pentru substituirea lui “Arla”, mai ales că situația sa la Nottingham Forest, clubul la care a revenit după împrumutul de la Omonia Nicosia, este incertă.

Cariera portarului ce măsoară 2,03 metri a intrat într-un con de umbră, după un început bun la Nottingham Forest. Fosta campioană a Angliei l-a cedat pe “Guliver” sub formă de împrumut la Omonia Nicosia, în Cipru, acolo unde a bifat doar 5 partide până la întreruperea campionatului din cauza pandemiei. Echipa din Championship încearcă acum o despărțire amiabilă de portarul român sau varianta unui alt împrumut, CFR Cluj fiind o posibilă destinație în ambele situații.

Echipa din Gruia trebuie să ia rapid o decizie în privința postului de portar, mai ales că va debuta pe 18/19 august în primul tur preliminar al UEFA Champions League.

La 33 de ani, Costel Pantilimon a avut o carieră în care a bifat destule nume importante, însă fără să se impună, cu adevărat, la o echipă. A plecat de la Poli Timișoara la Manchester City, unde a fost rezerva lui Joe Hart, iar apoi a trecut, pe rând pe la, Sunderland, Watford, Deportivo La Coruna (Spania), Nottingham Forest.

Adaugă comentariu

We are social

Ultimele articole