Adio Hajdúszoboszló și city-break-uri la Budapesta! Ungaria introduce obligativitatea autoizolării pentru cei care vin din România

Creșterea alarmantă a numărului de noi cazuri de coronavirus în fiecare zi izolează din ce în ce mai mult românii în interiorul propriilor granițe. După Austria, o altă țară des frecventată de clujeni și ardeleni în căutarea de vacanțe și city-break-uri, Ungaria, a decis să-i oblige pe ce care vin din România să stea în autoizolare timp de 14 zile sau să prezinte, la intrarea în țară, două teste negative de COVID-19 efectuate în ultimele 48 de ore. Informația a fost publicată de un celebru portal de travel, imperatortravel.ro, care citează declarațiile lui Gergely Gulyás, consilier în cadrul cabinetului primului-ministru. Măsura se aplică din 15 iulie, ora 00:00.

Pe lângă România, pe lista galbenă, au mai intrat Bulgaria, Portugalia, Suedia, Marea Britanie, Norvegia, Rusia, Serbia, Japonia, China și Statele Unite.

În ceea ce-i privește pe cei care sunt în tranzit, aceștia trebuie să dovedească acest fapt la intrarea în țară, astfel că nu vor rămâne în autoizolare.

Vă reamintim că azi, la nivel național, s-au anunțat 456 de noi cazuri din puțin peste 8000 de teste efectuate.

Adaugă comentariu

We are social

Ultimele articole