“U” Cluj a transferat un specialist în promovări și a bătut palma cu Goga pentru încă un sezon

Daniel Novac (32 de ani) este noul fotbalist al Universității Cluj, acesta semnând ieri contractul cu gruparea de pe Cluj Arena. Cealaltă veste bună pentru fanii “alb-negrilor” este că Dorin Goga (36 de ani), căpitanul și unul dintre cei mai valoroși fotbaliști din lot, a acceptat să-și prelungească angajamentul pentru încă un an. 

Ultimul ajuns pe Cluj Arena, Daniel Novac, evoluează în centrul liniei mediene și e un veritabil specialist al promovărilor, el reușind această performanță atât cu Victoria Brănești, în urmă cu 10 ani, cât și cu CSMS Iași, FC Voluntari și, cel mai recent, Chindia Târgoviște, chiar în dauna Universității. Cea mai bună perioadă a sa a cunoscut-o la Voluntari, reușind să bifeze 113 meciuri și 3 goluri, plus Cupa României, ridicată din postura de căpitan.

„Am venit cu sufletul. Mă bucur că am ajuns în sfârșit aici. Am mai avut o discuție în anul în care am promovat cu cei de la Chindia dar din păcate nu s-a realizat. În acel an am suferit și eu, pot spune că meritau trei echipe sa promoveze. Acum trebuie sa învățăm din greșelile trecutului si să ducem această echipă acolo unde îi este locul si anume în Liga 1. Alături de suporteri putem realiza acest obiectiv” a declarat Daniel Novac pentru fcucluj.ro, site-ul oficial al Universității.

Formația clujeană se pregătește pe plan local, conform noilor reguli impuse de autorități pentru combaterea infecțiilor cu noul coronavirus, urmând ca în următoarea perioadă să dispute și o serie de meciuri de pregătire. Până în acest moment, la echipă au venit Vlad Muțiu (portar, ex-Farul Constanța) și Laurențiu Rus (ex-Sănătatea Cluj).

Noua ediție a Ligii a II-a va debuta, cel mai probabil, la finalul lunii august, forma finală a sistemului competițional urmând a fi decisă până la finalul lunii iulie. Federația Română de Fotbal ia în calcul transformarea ligii secunde într-un campionat cu două serii a câte 11 echipe, față de o singură serie cu 20 de echipe precum în prezent.

Adaugă comentariu

We are social

Ultimele articole