Ultima zi de stare de urgență. Cum arată cifrele COVID-19 pe județul Cluj

U

206 persoane infectate cu noul coronavirus se află, în continuare, internate în spitalele din Cluj-Napoca, însă numărul lor a scăzut cu șase față de informarea oficială venită ieri. Vestea bună e că, de la începutul pandemiei, la Cluj au fost vindecate și externate 282 de persoane. Mai jos, puteți citi cele mai noi cifre oficiale. Azi e ultima zi a stării de urgență decretate de președintele Klaus Iohannis în urmă cu două luni și prelungită, apoi, cu 30 de zile, urmând ca de mâine să se intre în starea de alertă.

🔴 Efective angrenate (polițiști, jandarmi, polițiști locali, militari, ISU și SAJ) – 946

🔴 Persoane verificate cu privire la respectarea măsurii și interdicțiilor impuse – 686

🔴 Societăți comerciale/ Persoane fizice autorizate verificate cu privire la respectarea interdicțiilor pe timpul stării de urgență – 12

🔴 Sancțiuni contravenționale aplicate – 113; valoare –59.155 lei (majoritatea fiind aplicate pentru nerespectarea măsurii privind restricționarea circulației)

🔴 Au fost distribuite 1.350 de măști de protecție tip FFP3, 2.550 de perechi de mănuși și 650 de combinezoane pentru izolare biologică către șase unități spitalicești din județ.

🔴 Situația epidemiologică în județul Cluj se prezintă astfel:

➡️ 271 persoane se află în carantină

➡️ 225 persoane aflate în autoizolare la domiciliu

➡️ 206 persoane depistate pozitiv cu Covid-19 din județul Cluj sunt internate în spitalele dedicate din municipiul Cluj-Napoca

➡️ 17 persoane internate în ATI, din care 9 din județ

➡️ Total vindecați și externați 282, din care 215 din județul Cluj

➡️ Total decedați 21, din care 12 din județul Cluj.

Despre autor

Adaugă comentariu

De dclj2020

We are social

Ultimele articole