(VIDEO) Clujul pustiu. Cum arăta orașul, cu o oră înainte de implementarea Ordonanței Militare, într-un timelapse de 20 de secunde

Repoterii Cronica de Cluj au inspectat modul în care arată viața Cetății în jurul orei 11:00 a zilei de miercuri, cu o oră înainte ca Ordonanța Militară nr.3/2020 să își facă efectul, iar orașul, împreună cu întreaga țară să intre în carantină generală. 

Străzi precum Paris care se blocau, de obicei, la intersecțiile cu străzile București sau 21 decembrie 1989 au fost acum libere, iar timpii de așteptare la semafoare nu au depășit un minut, față de aproape 10 minute în mod normal. În schimb, pe Bulevardul 21 Decembrie 1989, traficul avea o intensitate mai mare, lucru ce nu s-a putut spune despre zona străzilor Avram Iancu sau a zonei Barițiu.

Una peste alta, orașul pare că și-a trăit ultimele minute de agitație înaintea izolării complete cauzate de O.M 3, act care interzice deplasările în afara domiciliului cu anumite excepții precum cumpărăturile de alimente sau plimbatul animalelor de companie.

Vă reamintim, ultima informare a autorităților arată 906 persoane infectate cu noul coronavirus, 13 morți și 86 de persoane recuperate total.

Adaugă comentariu

De C.D.C.

We are social

Ultimele articole