“U” și Dinamo se duelează în FIFA 20, se vând bilete, iar banii merg către Spitalul de Boli Infecțioase – Cronica de Sport

1. Universitatea Cluj și Dinamo București se vor întâlni din nou, după câțiva ani de pauză, dar de data asta în lumea virtuală, într-un duel pe FIFA 20. Meciul se va juca miercuri, de la ora 21.30, iar cluburile au pus, prin bilete.ro, tichete de intrare la un preț simbolic, de 5 lei. Toți banii merg către Spitalul de Boli Infecțioase din Cluj-Napoca pentru a fi folosiți în lupta pentru combaterea COVID-19. (Ziua de Cluj)

2. Grzegorz Sandomierski (30 de ani), portarul celor de la CFR Cluj, a vorbit în presa din țara sa natală, Polonia, despre stilul de joc al echipei sale. Omul care a prins un singur meci în acest sezon în tricoul campioanei l-a lăudat pe Dan Petrescu și modul în care “Bursucul” a reușit să-i disciplineze pe clujeni din punct de vedere defensiv. (Gazeta Sporturilor)

3. Fundașul Universității Craiova, Ivan Martic, a dezmințit zvonurile conform cărora ar fi semnat cu CFR Cluj. Martic spune că e sub contract cu clubul oltean și nu s-a pus problema unui transfer în Gruia, așa cum s-a speculat în presa centrală. (Ziua de Cluj)

foto: fcuniversitateacluj.ro

Adaugă comentariu

De C.D.C.

We are social

Ultimele articole