Dan Petrescu crede că CFR ar trebui să primească acum titlul de campioană: “Așa ar fi normal” – Cronica de Sport

Antrenorul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, este de părere că echipa sa ar trebui recompensată cu titlul de campioană a României și campionatul încheiat cu validarea clasamentului de acum. Petrescu înclină spre această propunere și pentru că ar fi etică, având în vedere că deja echipele au jucat fiecare cu fiecare de două ori în sezonul regulat, spre deosebire de celelalte campionate unde încă nu s-a întâmplat acest lucru. (Digisport)

2. Dinamo Tbilisi (Georgia), FK Sarajevo (Bosnia Herzegovina) sau Djurgardens (Suedia) sunt cei mai puternici adversari pe care CFR Cluj i-ar putea întâlni în primul tur preliminar al Ligii Campionilor, în cazul în care toate campionatele de pe continent ar fi înghețate în acest moment din cauza pandemiei de COVID-19. În turul secund, însă, lucrurile s-ar schimba, iar numele adverarilor vor fi mai importante, având în vedere că gruparea din Gruia nu va fi cap de serie. Până în acest moment, nu s-a luat o hotărâre cu privire la oprirea definivă a competițiilor interne. (Ziua de Cluj)

3. Campionatele naționale de volei au fost oprite definitiv, iar clasamentele validate cu ierarhia de la ultimele partide. Motivul este legat de faptul că sezonul ar trebui să se încheie la 15 mai, atunci când expiră majoritatea contractelor, fapt aproape imposibil dată fiind situația actuală. Astfel, la masculin, Universitatea a încheiat pe locul 7, în timp ce în întrecerea fetelor, “U” NTT Data s-a clasat pe locul 9  și va evolua și în sezonul viitor în Divizia A1, primul eșalon. (Monitorul de Cluj)

4. Mijlocașul Universității Cluj, Bogdan Barbu, le-a făcut o serie de recomandări fanilor cu privire la modul de petrecere a timpului în perioada de izolare socială. Barbu a dezvăluit, într-un video postat de pagina oficială de Facebook a clubului, că citește biografiile marilor sportivi, recomandând-o în special pe cea a lui Andre Agassi. (Ziua de Cluj)

5. “Nicăieri nu e mai bine ca în Cluj!”, asta le-a spus Dan Petrescu, antrenorul CFR Cluj, străinilor care au vrut să părăsească orașul și să se întoarcă în țările natale pe perioada întreruperii campionatului. Petrescu i-a avertizat pe jucători că, părăsind orașul, s-ar supune unui risc mai mare de infecție la COVID-19 și le-a recomandat să stea în casă. (Digisport)

foto: Getty Images

Adaugă comentariu

De C.D.C.

We are social

Ultimele articole