CFR Cluj refuză să primească titlul dacă Liga I se anulează – Cronica de Sport

Căpitanul CFR Cluj, Mario Camora, și-a exprimat public părerea legată de posibilitatea ca Liga Profesionistă de Fotbal să valideze clasamentul final al Ligii I pe baza ierarhiei de acum, ceea ce ar face-o pe CFR campioană pentru al treilea an consecutiv. Camora spune că el și colegii săi nu se simt confortabili cu o asemenea variantă. “Dacă se suspendă cum alegi campioana sau cine merge în cupele europene? Nu e corect nici să pui campioana fără să joci restul sezonului. Eu unul nu m-aș bucura pentru așa titlu. Nu e corect pentru ceilalți”, a spus Camora. (Ziua de Cluj)

2. Fostul portar al CFR-ului, titular în victoria istorică de pe “Old Traford”, din urmă cu 7 ani, s-a retras din activitate și și-a deschis o mică afacere în Braga, orașul său natal. Deși recunoaște că se pregătește să devină antrenor, momentan portughezul este patiser și își administrează propriul business, transmite Gazeta Sporturilor. “Am uitat de fotbal, chiar nu am timp! Cu patiseria, cu facultatea, cu familia, a devenit mai greu. Brașovul și Clujul vor fi mereu în inima mea. Am fost foarte fericit acolo și într-o zi sper să mă întorc să îmi văd prietenii. Vă doresc numai bine, pentru că m-ați ajutat foarte mult!”, a spus portughezul pentru sursa citată.

3. Handbalistele de la Universitatea Cluj au ratat calificarea în final-four-ul Cupei României. Clujencele au pierdut, scor 32-40 (10-18), meciul cu Rapid Bucureşti, din sferturile de finală ale competiției, disputat într-o Sală a Sportilor “Horia Demian” pustie, ca urmare a interzicerii accesului spectatorilor la toate competițiile sportive. Între-timp, și handbalul a fost pus pe pauză din cauza pandemiei de coronavirus. (CJ Sport)

foto: digisport.ro

Adaugă comentariu

De C.D.C.

We are social

Ultimele articole