Pandemia cauzată de COVID-19 poate face pe CFR Cluj campioană în mai puțin de 48 de ore – Cronica de Sport

1. Țările afiliate UEFA vor dezbate mâine, într-o teleconferință, măsurile luate pentru a combate epidemia de coronavirus, dar și de a rezolva situația din campionatele interne și continentale, suspendate în acest moment până pe 1 aprilie. Una dintre variantele luate în calcule este validarea actualelor clasamente naționale drept finale, ceea ce ar însemna că CFR Cluj va câștiga un nou titlu național în România. Decizia va fi anunțată de Federația Română de Fotbal în următoarele 48 de ore. (Transilvania Reporter)

2. Fostul jucător al CFR Cluj, Ionuț Rada, actualmente antrenor personal de fitness, vine în sprijinul românilor auto-izolați la domiciliu. Acesta a trasat un program de exerciții fizice pe care oricine le poate face chiar și într-un apartament de dimensiuni reduse, într-o campanie lansată împreună cu ProSport.

3. Peluza “Șepcile roșii” a decis să transmită un mesaj de susținere medicilor români, care se luptă cu epidemia de coronavirus. Suporterii Universității Cluj au pregătit un banner pe care era inscripționat mesajul “Eroi ai unei lupta abia începute”. Acțiuni similare au fost inteprinse și de fanii celor de la FC “U” Craiova, Voința Sibiu sau Dinamo Bucureșit. (Ziua de Cluj)

foto: Dan Bodea (Transilvania Reporter)

 

Adaugă comentariu

De C.D.C.

We are social

Ultimele articole