Stop joc! Fotbalul din România, pus pe “hold” din cauza pandemiei cu coronavirus- Cronica de Sport

1. Federația Română de Fotbal a anunțat, azi, că toate partidele din primele trei ligi ale României se vor suspenda începând de mâine și până pe 31 martie. Evident, decizia este legată de pandemia cu COVID-19 și a fost luată după mai multe discuții cu autoritățile naționale. În acest week-end, CFR Cluj trebuia să întâlnească, acasă, pe FCSB, în timp ce Universitatea urma să se deplaseze la UTA Arad, lideul Ligii a II-a. (Cronica de Cluj)

2. “U”-Banca Transilvania a ratat calificarea în semi-finalele FIBA Europe Cup, după ce a pierdut partida din deplasare cu Medi Beyruth, 100-87. În ciuda înfrângerii la 13 puncte, clujenii au avut o mare șansă la victori în Germania, conducând chiar și cu șapte puncte. Faza care a decis, în mare măsură, jocul s-a desfășurat cu puțin timp înaintea finalului, atunci când arbitrii n-au fluierat un fault pe pătrunderea lui Johnson, iar pe contra-atac nemții au marcat un coș cu fault. Mihai Silvășan, antrenorul clujenilor, a protestat vehement și a fost eliminat, primind două faulturi tehnice. (u-bt.ro)

3. Antrenorul baschetbaliștilor de la “U”-BT, Mihai Silvășan, a declarat, la finalul meciului pierdut în Germania, în fața celor de la Medi Beayeruth, 100-87, că arbitrajul a jucat un mare rol în deciderea rezultatului final. “Ne-am simțit total nerespectați în acest meci de către doi dintre arbitri. Ne așteptam la un joc ostil din acest punct de vedere, dar considerăm că la diferența de cinci puncte în favoarea lor puteam obține câteva aruncări libere. Cu acele aruncări libere, finalul de meci ar fi fost diferit. Nu vreau să iau nimic din meritele formației din Germania. Joacă un baschet de calitate. Noi voiam foarte mult să câștigăm și să îi eliminăm”, a spus Silvășan. (u-bt.ro)

foto: gsp.ro

Adaugă comentariu

De C.D.C.

We are social

Ultimele articole