Nici un clujean nu este infectat cu coronavirus. Patru pacienți din alte județe, internați la Cluj – Cronica de joi

1. Clujul nu are, în prezent, nicio persoană infectată cu coronavirus, însă aproape o mie de clujeni se află sub monitorizare Potrivit Prefecturii Cluj, joi dimineața erau 53 de persoane în carantină și 905 în izolare la domiciliu. În acest moment, la Cluj-Napoca sunt internate 4 persoane internate confirmate cu coronavirus. Pacientul din Maramureș este ameliorat clinic, dar încă pozitiv, pacienta din Mureș, de asemenea ameliorată, pacienta din Covasna are o stare generală bună și bărbatul din Iași, carantinat la Satu Mare, care a ajuns miercuri seara la Cluj, este asimptomatic. (Ziua de Cluj)

2. Doi studenţi din Cluj-Napoca au anunţat vecinii în vârstă din blocul în care locuiesc că le cumpără alimente şi medicamente. Cei doi au luat această decizie astfel încât bătrânii să nu iasă din casă şi să se expună infecţiei cu coronavirus. (Ziua de Cluj)

3. În fața Clinicii Medicală I de pe strada Clinicilor va fi amplasat un cort de triaj pentru pacienții care se prezintă la Unitatea de Primiri Urgențe, pentru a se decongestiona astfel zona de primiri de la UPU și a se evita aglomerația, în contextul pandemiei de coronavirus. Pacienții vor fi triați și trimiși la spitalele de specialitate. (Ziar de Cluj)

4. Un bătrân de 77 de ani și-a ucis soția, în urma unui scandal conjugal izbucnit miercuri, 11 martie. Conform primelor informații, bărbatul și-a omorât soția de 73 de ani, lovind-o cu ciocanul de făcut șnițele. (Știri de Cluj)

4. Un bărbat a adunat o sumă frumușică după ce a înșelat mai mulți clujeni creduli. Acesta le promitea telefoane la prețuri reduse și fugea cu banii. (Monitorulcj)

Adaugă comentariu

De C.D.C.

We are social

Ultimele articole