“U”-BT joacă pentru o calificare istorică, în semi-finalele FIBA Europe Cup (LIVE VIDEO) – Cronica de Sport

1. “U”-Banca Transilvania poate ajunge, pentru prima dată în istoria baschetului masculin clujean, în semifinalele unei competiții europene. Elevii lui Dusko Vujosevic și Mihai Silvășan joacă în această seară, de la ora 19:30, pe terenul formației germane Medi Bayreuth, după ce, în tur, s-au impus la un singur punct, 89-88. Pentru a ajunge în penultimul act al competiției, “studenții” trebuie să câștige sau să piardă la o diferență de un punct, cu condiția să marcheze cel puțin cât au făcut-o nemții la Cluj. Partida se va juca fără spectatori, ca urmare a măsurilor de prevenție a răspândirii infecției cu COVID-19. (Cronica de Sport)

2. Mihai Silvășan, antrenorul celor de la “U”-BT, este optimist înaintea înfrutării cu Medi Bayreuth și spune că echipa sa ar fi mers în Germania la fel de montată și dacă ar fi câștigat la 10 puncte diferență în partida tur. “Pot să spun că suntem optimişti cu toţii. Este un meci decisiv pentru calificarea în semifinale. Motivaţia este maximă, aşa că am mers în Germania doar cu gândul la victorie. Venim după două meciuri foarte grele, mă refer la cel cu Medi din tur, dar şi la cel cu Oradea. Ambele au fost câştigate la un punct şi ambele au fost cu o încărcătură mare. Sper că am reuşit să ne odihnim duminică cum a trebuit pentru ca mai apoi să fim proaspeţi la ora jocului”, a spus Silvășan. (u-bt.ro)

3. Handbalistele de la CS Universitatea Cluj vor juca joi, de la ora 17:00, în Sala Sporturilor „Horia Demian”  în sferturile de finală ale Cupei României, contra Rapid București. Meciul se va disputa cu tribunele goale, după ce accesul fanilor la competițiile sportive a fost interzis pentru prevenirea răspândirii coronavirusului. (Monitorul de Cluj)

4. Manangerul Universității Cluj, Daniel Stanciu, consideră că reacția fanilor de după înfrângerea cu Metaloglobus București este îndreptățită. Atunci, suporterii au cerut demisia staff-ului tehnic și de conducere. Conform lui Stanciu, clubul încă nu e pregătit pentru a face performanță, din cauza mentalității defectuoase. “”Încă nu suntem pregătiți să facem performanță, chiar dacă mulți suporteri ne transmit acest lucru prin pasiunea lor. “U” Cluj trebuie să schimbe mentalitatea și strategia. Trebuie să ne gândim de ce în atâția ani un club cu asemenea tradiție nu a făcut performanță. Am citit și eu istoria acestui club”, a spus Stanciu. (Ziua de Cluj)

foto: u-bt.ro

Adaugă comentariu

De C.D.C.

We are social

Ultimele articole