Ovidiu Vasu și Daniel Stanciu își dau mâna: protocol de colaborare între CS “U” și FC “U” – Cronica de Sport

1. Directorul Clubului Sportiv Universitatea, Ovidiu Vasu și Daniel Stanciu, managerul general al F.C. Universitatea Cluj, au semnat un protocol de colaborare, prin care să se sprijine reciproc, inclusiv în problemele de infrastructură, dar și să atragă atenția autorităților asupra subfinanțării sportului. “Vrem o promovare cât mai amplă, atât pe lângă oficialitățile județene și locale, cât și la nivel național. Trebuie să atragem atenția că avem nevoie de investiții mult mai mari în ceea ce înseamnă bază sportivă. E vorba de un club de tradiție”, a spus Stanciu în momentul semnării actului. (Transilvania Reporter)

2. CFR Cluj a ratat ocazia de a se desprinde la șase puncte în fruntea clasamentului, remizând în deplasarea cu Gaz Metan Mediaș, scor 0-0. Clujenii se află acum la patru lungimi de CS U Craiova și FCSB, ocupantele poziției secunde. (Ziua de Cluj)

3. Dan Petrescu, antrenorul CFR Cluj, a bătut recordul în ceea ce privește rapiditatea schimbării unui jucător, înlocuindu-l pe tânărul debutant Alin Fica la doar 24 de secunde după începerea meciului. Petrescu este cunoscut drept un mare contestatar al regulii care obligă echipele din Liga I să înceapă meciurile cu doi jucători U21, dintre care unul să fie menținut pe teren pe tot parcursul meciului. “Păi mă face să fiu penibil această regulă. Eu am fost penibil, să scot un jucător tânăr şi i-am luat moralul. Dar asta e realitatea şi nu am ce să fac, am nevoie de jucători. Noi avem foarte mulţi jucători de valoare care stau în tribună şi mi-e greu”, spus Petrescu la finalul meciului. (Digisport)

4. Un fotbalist ce evoluează în Liga a IV-a a fost la un pas de o tragedie în timpul unui meci de fotbal. Darius Hâmpea, jucătorul celor de la Victoria Cluj, s-a lovit la cap după un duel cu un adversar și a rămas întins pe gazon. Hîmpea și-a revenit după câteva minute și a ajuns, în cele din urmă, la UPU Cluj-Napoca, acolo unde a fost supus unor analize complete. (CJ Sport)

5. În ciuda faptului că echipa sa domină campionatul și se află la 4 puncte de locul secund, antrenorul CFR-ului, Dan Petrescu, e convins că nu are șanse să ia titlul. Petrescu i-a atacat pe adverarii de la Gaz Metan Mediaș pentru modul în care și-au apărat șansele în meciul direct, de luni seara (0-0). “E clar, eu nu cred că vom câştiga acest campionat, merg pe această idee. Sunt prea multe lucruri care se întâmplă. N-avem nici noroc şi n-avem nici altele. Asta e părerea mea, chiar dacă toţi ne văd favoriţi. N-am înţeles sacrificiul celor de la Mediaş pentru un punct”, a spus Petrescu. (Ziua de Cluj)

foto: Ziua de Cluj

 

Adaugă comentariu

De C.D.C.

We are social

Ultimele articole