Situație explozivă la “U” Cluj: Înfrângere rușinoasă și scandal cu suporterii la vestiare – Cronica de Sport

1. Fotbaliștii de la “U” Cluj merg din rău în mai rău. La finalul partidei pierdute acasă de echipa lui Adrian Falub, 1-2 cu Metaloglobus București (Mailat, 33 / Lungu, 28; Herea 92), suporterii s-au adunat la intrarea oficială a stadionului Cluj Arena și le-au cerut socoteală tuturor celor implicați: management, antrenori și jucători. Universitatea se află pe locul 14 în clasament, cu 27 de puncte, la doar trei puncte de Concordia Chiajna, prima situată pe poziție retrogradabilă, dar care are și un  meci mai puțin disputat. (Cronica de Cluj)

2. Antrenorul Universității Cluj, Adrian Falub, a declarat, la finalul eșecului cu Metaloglobus București, 1-2, că jucătorii săi n-au fost capabili să facă față duelului de pe Cluj Arena din nici un punct de vedere, acuzând lipsa de combativitate a acestora. Falub a spus că își asumă rezultatul, însă fără a vorbi despre demisie. “Arătăm ca o echipă ce are o stare de autosuficienţă, o atitudine pe care mi-o reproşez în primul rând mie însumi. E responsabilitate mea. Eu nu sunt neapărat antrenor, sunt manager şi cred că primul lucru pe care trebuie să-l facem este să stabilizăm echipa, să rămânem în Liga a 2-a şi la vară să vină alt antrenor. Sau mai repede”, a spus Falub. (Liga2.ro)

3. CFR Cluj joacă deseară, de la ora 20.30, în deplasare, cu Gaz Metan Mediaș, iar în cazul unei victorii se poate desprinde la șase puncte în fruntea clasamentului, după ce CS U Craiova a pierdut categoric în fața FCSB, 1-4. “Mediașul are un antrenor foarte bun, care pregătește foarte bine orice meci. Sunt o echipă agresivă și au jucători de mare valoare. Eu nu văd de ce nu s-ar putea bate chiar la titlu. Diferențele vor fi făcute de micile detalii și de arbitraje. Ei au un spirit excelent acasă și trebuie să facem un meci perfect dacă vrem să câștigăm”, a declarat antrenorul Dan Petrescu. (Ziua de Cluj)

4. Derby-ul etapei din Liga Națională de Baschet Masculin, dintre “U”-BT și CSM Oradea, le-a revenit clujenilor, 83-82, după un final dramatic, tranșat mai ales datorită americanului L.J. Peak, unul dintre cei mai buni jucători ai gazdelor, care a schimbat soarta partidei cu un coș pe pătrundere și o recuperare în ultimele secunde. Americanul a marcat 15 puncte, în timp ce cel mai bun marcator al gazdelor a fost Donatas Tarolis, cu 24 de puncte. (u-bt.ro)

5. Toate partidele din sportul românesc programate până pe 31 martie se vor desfășura fără spectatori, ca urmare a unei hotărâri a Guvernului României. Astfel, clujenii nu vor putea asista la derby-ul dintre CFR Cluj și FCSB, programat pe 15 martie, și nici la întâlnirea dintre Universitatea și Dunărea Călărași de duminică, 22 martie. (Sportul Clujean)

foto: Mediafax.ro

 

Adaugă comentariu

We are social

Ultimele articole