Persoană suspectă de coronavirus la Cluj. S-a întors din Bergamo luna trecută – Cronica de luni

1. O persoană suspectă de coronavirus a fost semnalată în satul Boian, comuna Ceanu Mare. Bărbatul a sosit în 27.02.2020 din Bergamo, Italia. Persoana se află în izolare la domiciliu și solicită transport la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Cluj. Acesta este parțial simptomatic (curge nasul, tuse, fără febră), a anunţat Prefectura Cluj (Știri de Cluj).

2. Pacienta din județul Mureș diagnosticată cu coronavirus a ajuns în țară prin Aeroportul Cluj-Napoca. Femeie în vârstă de 70 de ani a aterizat la Cluj pe o cursă din Italia, de pe aeroportul din Bergamo, apoi s-a îndreptat spre localitatea Sânmartin din județul Mureș, alături de o rudă.  (Ziua de Cluj)

3. 61 de clujeni au ieșit din izolare, iar alți 600 se află încă în izolare în județul Cluj. În plus, doi pacienți, din Maramureș, respectiv Mureș, sunt internați la Spitalul de Boli Infecțioase, cu cazuri confirmate de infecție cu coronavirus. Primul pacient prezintă o stare ameliorată și va fi din nou test în cursul zilei de luni. Celălalt pacient, femeia în vârstă de 70 de ani din județul Mureș, prezintă o stare bună, fără elemente de gravitate. (Ziua de Cluj)

4. Deputatul clujean Emanuel Ungureanu a declarat că slujbele din biserici și cursurile din școli ar trebui suspendate preventiv pentru a preveni infectarea cu coronavirus. (Monitorulcj)

5. Actualul primar Emil Boc a fost validat de PNL pentru a candida la un nou mandat la Primăria Cluj-Napoca. De asemenea, pentru Consiliul Județean liberalii vor miza tot pe Alin Tișe. (Ziar de Cluj)

6. Un clujean a remarcat că pentru o zi de parcare în Cluj-Napoca plătești mai mult decât dublu față de cât scoți din buzunar la Monte Carlo. (Ziua de Cluj)

7. Fanii festivalului UNTOLD își pot vota festivalul favorit în cadrul competiției DJ MAG TOP 100 FESTIVALS. Pentru acest an publicația britanică DJ MAG a deschis voturile pentru fanii festivalurilor din întreaga lume, etapă importantă în stabilirea clasamentului final. Puteți vota festivalul de la Cluj accesând acest . (Actual de Cluj)

Adaugă comentariu

We are social

Ultimele articole