Falub dă din nou vina pe “greaua moștenire”: “Promovarea a fost compromisă în primele etape”

Antrenorul Universității Cluj, Adrian Falub, i-a atacant, indirect, pe cei care au condus echipa în primele cinci etape de campionat, acuzându-i că au compromis șansele la promovare ale echipei clujene. În celelalte 17 partide scurse de atunci, Falub a reușit 12 egaluri, trei victorii și o înfrângere, un meci fiind câștigat la “masa verde” dintr-o greșeală a celor de la Dunărea Călărași. Universitatea e pe locul 13 în clasament, la 10 puncte de “barajul” de promovare și la șase de retrogradare, CSM Reșița, prima echipă de sub linie, având și un meci mai puțin disputat. 

“Cu două victorii în acest an am fi fost aproape de baraj, dar asta nu schimba obiectivul. Lumea trebuie să înțeleagă că asta e realitatea. Promovarea din acest an a fost compromisă în primele etape. Toate meciurile sunt echilibrate, în afară de UTA, care se află într-un marș triumfal. Noi trebuie să câștigăm și vom vedea unde vom fi. Construim o echipă și anul viitor vom promova”, a promis Falub, înaintea meciului de mâine, de acasă, cu Metaloglobus București, programat la ora 14:00, pe Cluj Arena.

Antrenorul clujenilor a anunțat că sunt șanse mari ca Dorin Goga și Andrei Mureșan să nu evolueze mâine, din cauza unor accidentări, spunând, totodată, că există și o problemă serioasă la postul de portar. Falub a acuzat atât golul primit de Dur-Bozoancă, în prima etapă din an, cu FC Argeș (1-1), cât și primul gol încasat, la Buzău, de înlocuitorul Andrei Gorcea (19 ani).  “m luat gol la primul șut pe spațiul porții și la meciul cu FC Argeș și la cel de la Buzău. Am discutat cu antrenorul cu portarii și trebuie să facem ceva pentru că luăm goluri foarte ușor”, a spus Falub într-o conferință de presă.

Universitatea ar putea începe jocul de mâine în următoarea formulă de echipă: Dur-Bozoancă – Inacio, Telcean, Crăciun, Neciu – Barbu, Dican – Mailat, Goga, Ștefănescu – Gavra.

foto: mediafax.ro

Adaugă comentariu

We are social

Ultimele articole