Gustul amar al victoriei: “U”-BT a învins pe Bayreuth, dar calificarea în semi-finale e la îndemâna nemților – Cronica de Sport

1. Într-o atmosferă fierbinte, baschetbaliștii de la “U”-Banca Transilvania au reușit să învingă trupa germană Bayreuth, în sferturile FIBA Europe Cup, scor 83-82, după un meci în care au avut și 10 puncte avans pe tabelă, dar au plătit tribut unui început de sfert patru prea relaxat. Americanul Peak, cu un slam-dunk în stil NBA, după o pătrundere pe linia de fund, a închis meciul și a adus victoria formației sale care trebuie să câștige în deplasare, peste o săptămână, pentru a se califica în semi-finale. Același Darryl Peak a fost cel mai bun marcator al clujenilor, cu 19 puncte. (Cronica de Cluj)

2. Cele mai importante declarații după “U”-BT – Bayreuth 83-82:

Mihai Silvășan, antrenor: “O victorie la limită dar o victorie. Din păcate pentru noi, am făcut mult prea multe greșeli mentale, în primul rând, lucruri pe care le-am pregătit la antrenament și nu le-am respectat în timpul meciului. Eu sper ca acestea să nu ne coste în final. Cred că puteam fi mult mai avantajați după acest meci deci, până la urmă, este o victorie cu un gust amar fiindcă știm ce puteam face și știm cât de mult s-a greșit în această partidă.”

Patrick Richard, jucător “U”-BT: “Cel mai important e că am câștigat duelul. Evident, nu suntem prea fericiți de felul cum am jucat de-a lungul meciului, am avut multe sincope împotriva unei formații care te pedepsește imediat pentru că are mulți shooteri. Suntem dezamăgiți în legătură cu acest aspect dar suntem bucuroși că am învins. Va fi dificil în Germania, eu am jucat acolo mai demult, însă sunt încrezător că putem să obținem victoria.” (Sportul Clujean)

3. Daniel Stanciu, actualul manager general al Universității Cluj, este suspectat de către oficialii CFR Cluj, fostul său club, că i-a dezvăluit lui Mihai Stoica, directorul sportiv al FCSB, faptul că Cristi Bălgrădean a semnat cu gruparea “feroviară”, anunță Actual de Cluj. Oficialul a respins această teorie: “Du-te, mă, de aici! N-am mai vorbit cu MM de o lună, nici măcar prin mesaje. Nici cu Varga n-am vorbit. N-am eu nicio treabă. Nu mă interesează. Nu e nimic adevărat”, a spus Daniel Stanciu pentru ProSport.

4. CFR Cluj încearcă să mai dea o lovitură rivalei de la FCSB. După ce l-a luat pe Cristi Bălgrădean, gruparea din Gruia se află în negocieri avansate cu Iasmin Latovlevici, fost jucător al bucureștenilor. În prezent, Latovlevici evoluează pentru gruparea maghiară Kisvarda. (Ziua de Cluj)

foto: u-bt.ro

Adaugă comentariu

We are social

Ultimele articole