Lovitură dură pentru FCSB: CFR le-a luat bucureștenilor unul dintre jucătorii importanți în lupta pentru titlu – Cronica de Sport

1. “U”-Banca Transilvania joacă în această seară, de la ora 19:00, în BT Arena, partida cu formația gemrană Bayreuth, în turul sferturilor de finală ale FIBA Europe Cup. (u-bt.ro)

2. CFR le dă o veritabilă lovitură sub centură rivalilor de la FCSB. Echipa clujeană s-a înțeles pentru un contract, începând din vară, cu portarul bucureștenilor, Cristian Bălgrădean, fapt dezvăluit tocmai de finanțatorul Gigi Becali. Acesta l-a și acuzat dur pe portarul său pentru o greșeală din precedentul meci din campionat, 2-2 cu FC Botoșani, despre care a spus că a fost comisă voit pentru a-și ajuta noua echipă. (Gazeta Sporturilor)

3. Giedrius Arlauskis, portarul lituanian al CFR-ului, cel pe care-l va înlocui Cristi Bălgrădean în viitorul sezon, va părăsi gruparea clujeană în această vară. Arlauskis, unul dintre cei mai buni portari care a evoluat în campionatul intern în ultimul deceniu, va semna un contract cu o grupare din Arabia Saudită, acolo unde urmează să încaseze peste un milion de dolari pe sezon. (Digisport)

4. Cupa Mondială FIBA Women’s Basketball U17 se va desfășura în perioada 15-23 august la Sala Polivalentă și Sala Sporturilor „Horia Demian” din Cluj-Napoca, țara noastră urmând a găzdui pentru prima oară în istorie această competiție, la care vor lua parte 16 naționale din întreaga lume. Azi, fetele noastre și-au aflat adversarele, într-o tragere la sorți desfășurată la Cluj, urmând să facă parte dintr-o grupă cu Franța, China și Puerto Rico. (Transilvania Reporter)

foto: prosport.ro

Adaugă comentariu

We are social

Ultimele articole