“U” Cluj n-a mai câștigat de patru luni, dar și-a egalat un record dintr-un sezon de tristă amintire!

Universitatea Cluj a bifat, aseară, a șasea remiză consecutivă, fapt foarte rar întâlnit în fotbalul românesc și egalul cu numărul 12 în acest sezon. Echipa clujeană a obținut ultima victorie pe 13 noiembrie anul trecut, 2-1 cu Concordia Chiajna, în timp ce ultimul succes în deplasare datează tocmai din 25 octombrie, 1-0 la Târgu Jiu, cu Pandurii. 

În meciul cu Gloria Buzău, din deplasare, elevii lui Adrian Falub au alergat după egalare, în condițiile în care, la pauză, gazdele aveau 2-0. Goga și Gavra au reușit, până la urmă, să salveze impresia unei prime reprize dezolante și să aducă un punct care, în definitv, nu ajută pe nimeni. Universitatea Cluj a bifat cea de-a 12-a remiză în acest sezon, egalând, în doar 22 de meciuri, recordul stabilit într-un singur sezon de Liga a II-a, anunță Transilvania Reporter. Tot atâtea remize strângea “U”  Cluj și în sezonul 2008-2009 la finalul căruia echipa antrenată atunci de Dorinel Munteanu se salva in-extremis de la o retrogradare rușinosă, sinonimă cu desființarea. Atunci, clujenii au învins pe Industria Sârmei Câmpia Turzii și au beneficiat de o victorie cu scandal a celor de la FC Bihor Oradea pe terenul ACU Arad. Geta Onu, finanțatoarea echipei arădene, a ajuns atunci la DNA după ce a încercat să-și mituiască adversarii. Cel mai probabil, clujenii își vor bate propriul record în această stagiune.

În următoarea etapă, “U” va juca pe teren propriu cu Metaloglobus București sâmbătă, de la ora 14:00. Meciul nu va fi televizat.

foto: FC Universitatea Cluj, via Facebook

Adaugă comentariu

We are social

Ultimele articole