Dan Petrescu, pesimistul de serviciu: “Nu suntem favoriți la titlu și nici nu mai putem repeta performanța de la Sevilla” – Cronica de Sport

1. Universitatea Cluj merge din remiză în remiză. Clujenii au terminat aseară la egalitate, 2-2, în deplasare, cu Gloria Buzău, și au ajuns la cel de-al șaselea rezultat de acest tip consecutiv și al al 12-lea egal al sezonului. Elevii lui Adrian Falub și-au egalat, după doar 22 de meciuri jucate, recordul all-time de remize acumulate într-un întreg sezon ce datează din 2008-2009. (Transilvania Reporter)

2. CFR Cluj întâlnește deseară, de la ora 20:30, Astra Giurgiu, pe teren propriu, în prima etapă din play-off. “Feroviarii” tocmai au fost egalați la puncte în fruntea clasamentului de CS U Craiova, echipă care are un meci în plus disputat. Antrenorul Dan Petrescu e pesimist și spune că elevii săi și-au pierdut statutul de favoriți la titlu. Mai mult, Petrescu a subliniat că o performanță precum cea atinsă de echipa sa în acest sezon european – 16-imile Europa League – nu va mai putea fi repetată fără investiții de 100 de milioane de euro. (Ziua de Cluj)

3. “U” Banca Transilvania a spulberat Steaua București într-un meci disputat sâmbătă, în BT Arena, în prima etapă din TOP 6, partea a doua a sezonului regulat. Clujenii au dominat partida de la un cap la altul, câștigând la o diferență de aproape 30 de puncte, 96-69. Cel mai bun marcator al echipei antrenate de Mihai Silvășan a fost Daryl Jr. Peak, cu 17 puncte, aflat la cea mai bună prestație de când a sosit la Cluj, în urmă cu o lună. Pentru “U”, urmează meciul tur din sferturile FIBA Europe Cup contra nemților de la Bayreuth, programat miercuri, de la ora 19:00, în BT Arena. (u-bt.ro)

4. Vasile Maftei, fostul jucător al Rapidului și al Unirii Urziceni, și-a adus aminte despre colaborarea sa cu Dan Petrescu pe vremea când cei doi câștigau un titlu istoric cu gruparea ialomițeană, dispărută de 10 ani din fotbalul românesc. ”Nimic nu se compară cu certurile lui Petrescu. Mă certa săptămânal, au fost multe certuri. Am avut probleme. Era ultima etapă când am câștigat titlul cu Urziceni, eram împrumutat, iar în minutul 80 al meciului eram pe lângă banca de rezervă și urla la mine să alerg”, a spus Maftei. (Ziua de Cluj)

foto: digisportro

Adaugă comentariu

We are social

Ultimele articole