Final în lacrimi. CFR părăsește Europa League fără să piardă cu FC Sevilla – Cronica de Sport

1. Campion al egalurilor, cu 11 la activ în dreptul său, dintre care 8 cu scorul de 1-1, antrenorul Universității Cluj, Adrian Falub, a decretat înaintea partidei de duminică, din deplasare, cu Gloria Buzău (duminică, ora 17:00), că a venit vremea ca echipa sa să câștige. Ultima victorie datează din 25 octombrie, atunci când clujenii învingeau, în deplasare, pe Pandurii Târgu-Jiu. “Cert e că acum avem calitate, dar trebuie să găsim dorința de a câștiga meciuri. Primim goluri, la fel ca și ultimul, din greșeli copilărești. Nu avem multe informații despre Buzău pentru că ei nu au jucat etapa trecută. Au achimbat mulți jucători, dar știu că Ilie Stan pune mare presiune și cere tot timpul pressing. Nu cred că va fi un meci ușor pentru noi, dar a venit momentul în care trebuie să câștigăm”, a spus Falub. (Ziua de Cluj)

2. CFR Cluj a pierdut, dramatic, calificarea în optimile de finală din Europa League, după 0-0, în deplasare, cu FC Sevilla. “Feroviarii” au avut un gol anulat cu ajutorul VAR, arbitrii considerând că Lacina Traore a comis henț în momentul preluării mingii pe care, apoi, a pasat-o decisiv pentru Adrian Păun, cel care a înscris. (Cronica de Cluj)

3. Mai jos, puteți citi cele mai importante declarații după eliminarea CFR-ului din Europa League, cea mai vehementă fiind cea a lui Dan Petrescu, antrenorul acuzând violent anularea golului înscris de Păun:

Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj: “Am dat gol valabil, am aici regulamentul de la UEFA, de la România! Este gol anulat pe nedrept şi calificare a lui Sevilla pe nedrept! Eu nu am mai văzut aşa ceva! Nu se opreşte meciul pentru o asemenea fază. Meritam victoria. Nu mai vreau să vorbesc, sunt foarte supărat!” (Digisport)

Julen Lopetegui, antrenor FC Sevilla: “Golul lor a venit după această acţiune ilegală şi, din fericire, arbitrajul video l-a anulat. S-a făcut dreptate, pentru că le-am fost superiori celor de la Cluj” (Digisport)

Adrian Păun, fotbalist CFR Cluj: “E cea mai dezamăgitoare seară de când sunt în fotbal, pentru că am muncit cu toții în această seară și acel gol cu siguranță ne aducea calificarea. Din păcate, ăsta e fotbalul, ăsta e VAR-ul. Când am înscris eram cel mai fericit om din lume, nu credeam că mi se întâmpla tocmai mie” (ProSport)

Yasinne Bonnou, portar FC Sevilla: “Faza a fost lungă, am văzut henţul adversarului şi atunci m-am deconectat de la fază. Jucătorul lor m-a surprins apoi cu acel şut. Am făcut o greşeală, am avut dubii atunci când ei au sărbătorit, pentru că putea fi sancţionat henţul.” (DigiSport)

foto: digisport.ro

 

Adaugă comentariu

De C.D.C.

We are social

Ultimele articole