Bărbat cu coronavirus, internat la Cluj – Cronica de vineri

1. Pacient infectat cu coronavirus, internat la Spitalul de Boli Infecţioase din Cluj. “Un bărbat de 45 de ani din Maramureș. El e din afara zonei de carantinaj, întors în țară pe 25 februarie. El a fost la doctor în Italia, a ajuns cu febră în România, a fost internat la Clinica de boli infecțioase din Maramureș, apoi transferat la Cluj”, a anunțat secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii Nelu Tătăru. (Ziua de Cluj)

2. Wizz Air reduce drastic frecvența zborurilor de la Cluj spre Italia din cauza epidemiei de coronavirus. (Ştiri de Cluj)

3. Dezbateri aprinse la Comisia de Urbanism pe tema proiectului care vizează ridicarea unui turn de 40 de etaje în zona Cora. Președintele Comisiei, arhitectul Adrian Iancu, și-a prezentat în fața colegilor proiectul care prevede ridicarea unui clădiri de birouri și hotel cu 40 de etaje, plus o zonă de entertaiment mall, pe un teren deținut de Cluj-Napoca Estate SRL, USAMV și Primăria Cluj-Napoca. Reprezentantul USAMV a precizat în cadrul comisiei că a fost mandatat de rectorul USAMV și de Consiliul de administrație al universității să se opună acestui proiect. (Ziua de Cluj)

4. Administrația Națională de Meteorologie a transmis o avertizare cod galben de ninsoare și vânt puternic. Mesajul vizează mai multe județe din țară, inclusiv Cluj. Avertizarea este valabilă în intervalul 28 februarie, ora 09.00 – 29 februarie, ora 11.00. Sunt vizate zonele montane, îndeosebi în zona înaltă, unde vor avea loc intensificări ale vântului și viscol, iar ninsorile în general vor fi moderate cantitativ. (Ziar de Cluj)

5. Femeia dată dispărută la Cluj, ucisă în Alba. Polițiștii au găsit cadavrul femeii din Florești, care a dispărut în urmă cu mai bine de 10 zile de acasă, ascuns în locuința criminalului, un bărbat din județul Alba. (Ziua de Cluj)

6. Este oficial. Din 1 martie elevii și studenții din Cluj-napoca vor avea abonamente lunare gratuite cu 120 de călătorii. Consilierii locali au votat ambele regulamente privind acordarea abonamentelor gratuite și cu reducere pentru elevii și studenții clujeni. Astfel, de la 1 martie aceste abonamente vor avea incluse 120 de călătorii, pe orice linie de transport, valabilitatea unei călătorii fiind de o oră, indiferent de câte mijloace de transport în comun ai utilizat. (Ziua de Cluj)

7. Program de weekend în Cluj: evenimente 28 februarie-1 martie | Este din nou weekend, așa că profită din plin! Pune deoparte task-urile de la birou și rezervă-ți câteva clipe pentru relaxare. Dacă te afli în căutarea mărțișorului perfect, colecția de evenimente 28 februarie-1 martie anunță o mulțime de târguri și expoziții unde te poți bucura de operele artă în miniatură. (Cluj.com)

POZA ZILEI: O localitate de lângă Cluj-Napoca, izolată de restul lumii din cauza drumului plin de gropi

De la începutul lunii martie, autobuzele nu vor mai ajunge în satul Vâlcele, comuna Bobâlna. Oamenii care au mașini și le distrug în drumul plin de gropi, iar cei care nu au un mijloc de transport trebuie să parcurgă kilometri întregi până în următorul sat. (Monitorulcj)

Adaugă comentariu

De C.D.C.

We are social

Ultimele articole