Ricardo Cadu vrea să revină la Cluj. Pentru meciul de retragere – Cronica de Sport

1. CFR Cluj va întâlni mâine, de la ora 22:00, pe FC Sevilla, în deplasare, într-un meci cu aspecte de misiune imposibilă pentru gruparea “feroviară”. Andaluzii, de patru ori câștigători ai competiției, nici nu concep să se împiedice de echipa lui Dan Petrescu, în drumul spre o nouă finală. “Urmează un meci foarte important în Europa League și suntem pregătiți. Europa League e sinonim cu Sevilla și invers. Toată lumea de aici e foarte implicată în competiție, înseamnă mult pentru Sevilla”, a spus Joan Jordan, mijlocașul central al spaniolilor. (Gazeta Sporturilor)

2. Ricardo Cadu, fotbalist care a jucat peste 250 de meciuri în tricoul CFR-ului timp de 8 ani, câștigând trei titluri de campion al României, se apropie de retragerea din activitate. Portughezul ajuns acum la 38 de ani evoluează în liga a IV-a din țara natală, pentru Maia Lidador, iar la finalul sezonului își va încheia cariera profesionistă. Apoi, jucătorul visează la un meci de retragere la Cluj, acolo unde a cunoscut cea mai bună perioadă a vieții sale de fotbalist. “O să-mi închei contractul la echipa la care sunt acum, la Maia, în aprilie și o să mă las de fotbal. Îmi doresc foarte mult să-mi fac meciul de retragere la Cluj. Nu e nimic bătut în cuie deocamdată, dar m-aș bucura să-mi iau la revedere de la cariera de jucător într-un meci în România, la care să invit foști colegi, vechi prieteni”, a spus Cadu. (Ziua de Cluj)

3. Ioan Andone, fostul antrenor al CFR-ului, câștigător a două titluri pe banca “feroviarilor” e convins că șansele fostei sale echipe de a accede în faza următoare a Europa League sunt extrem de scăzute. Andone mizează pe o victorie a FC Sevilla în meciul de mâine. “Le va fi mult mai greu decât la meciul cu Celtic, nu numai din cauza atmosferei. Ei întâlnesc o echipă care joacă ofensiv, iar acasă e împinsă şi de public, e o atmosferă bună. Atacul lor îl duc în 4-5 jucători, avansează cu fundaşii laterali la nivelul vârfurilor. Le va fi foarte greu celor de la CFR. Şanse au, dar favorită e Sevilla”, a declarat Andone la Telekom Sport. (Sportul Clujean)

foto: evz.ro

 

Adaugă comentariu

De C.D.C.

We are social

Ultimele articole