Stare de alertă în PSD Cluj! 18 primari vor să treacă la PNL – Cronica de vineri

1. E stare de alertă în PSD Cluj după 18 primari vor să treacă la PNL în următoarele luni. Marcel Ciolacu, liderul PSD, a venit de urgență la Cluj-Napoca pentru a pune la punct probleme de la nivelul întregului județ. Conform Adevărul, în tabăra adversă ar urma să treacă printre alții Grigore Fati (Apahida), Ana Liliana Moldovan (Ceanu Mare), Ana Cighir (Așchileu), Simion Casian Rusu (Cuzdrioara), Călin Stelian Fărgaciu (Săndulești), Nicolae Făgădar (Aiton). Liberarii vor ca primarii PSD să candideze independenți, dar să fie susținuți indirect de PNL, iar după alegeri să fie înscriși în PNL. (Monitorulcj)

2. Polițiștii clujeni au reținut, pentru 24 de ore, o tânără de 17 ani care a indus în eroare organele judiciare, afirmând că ar fi fost drogată și violată în orele în care a fost dată dispărută de la domiciliu. (Ziua de Cluj)

3. O dubă a luat foc la Turda, pe breteaua de ieșire de pe Autostrada Transilvania. Autovehiculul s-a lovit de parapetul de pe marginea drumului și apoi a luat foc. Nimeni nu a fost rănit, dar traficul este blocat până la apariția pompierilor care să stingă focul. De frica unei explozii, alți șoferi nu s-au încumetat să meargă până lângă mașină. (Știri de Cluj)

4. În ultima săptămână, Centura Metropolitană a primit încă cinci avize din totalul de 32 necesare pentru demararea proiectului. Prefectul de Cluj, Mircea Abrudean, şi-a prezentat vineri bilanţul la două luni de la preluarea mandatului. Acesta a anunţat că s-au făcut paşi importanţi pentru Centura Metropolitană a Clujului, pentru care au fost emise deja 19 din cele 32 de avize necesare, cu cinci mai multe decât săptămâna trecută. (Ziua de Cluj)

5. Consiliul Județean Cluj a aprobat Programul de lucrări de modernizare și reabilitare și Programul de lucrări de întreținere curentă și periodică a unor drumuri județene din județul Cluj pentru anul 2020. 68 de drumuri județene intră în reparații. (Ziua de Cluj)

6. Copiii cu dizabilități din municipiul Turda nu beneficiază de o școală cu nevoi speciale, astfel că ei sunt nevoiți să facă naveta la Cluj-Napoca. Până acum două luni acest transport era asigurat de școală, dar acum au rămas fără șofer. Copiii nu mai pot să ajungă la cursuri. (Ziar de Cluj)

7. Cel mai vechi lift din Cluj, încă în serviciul locatarilor

Un lift din Cluj-Napoca încă scrie istorie datorită faptului că de mai bine de un secol, respectiv din anul 1910 funcționează în parametri normali, inclusiv cu câteva dintre elementele originale, care au fost păstrate de la momentul în care clădirea a fost dată în folosință. Acesta se află în Palatul Urania și este unul dintre cele mai vechi ascensoare din țară. (Ziua de Cluj)

Adaugă comentariu

De C.D.C.

We are social

Ultimele articole