Ziua CFR Cluj – FC Sevilla. Echipe probabile și ultimele detalii înainte de meci – Cronica de Sport

1. Universitatea Cluj, varianta din 2020, este gata de start, anunță Adrian Falub, manager sportiv și antrenor principal al echipei. “Pentru noi e un nou început. Plecăm la un drum foarte greu, am muncit mult în pauza competițională. Am făcut un lot care să poată să câștige cât mai multe meciuri. Am luat jucătorii pe care i-am dorit și care au acceptat să vină la “U” Cluj în condițiile normale pentru ceea ce înseamnă Liga a 2-a. Obiectivul nostru pe termen scurt e să câștigăm cât mai multe meciuri”, a spus Adrian Falub. Echipa clujeană va juca mâine seară, de la ora 20:00, cu FC Argeș, pe Cluj Arena, în primul meci al anului din mini-retur. (Ziua de Cluj)

2. Calificată în 16-imile Europa League, după ce a câștigat o grupă cu Celtic Glasgow, Lazio Roma și Rennes, CFR Cluj joacă în această seară cu FC Sevilla, în meciul tur. Partida va începe la ora 19:55, pe stadionul “Dr. Constantin Rădulescu”, iar toate bilete au fost deja epuizate. Fanii ce vor merge la meci trebuie să știe că mijloacele de transport în comun vor avea program special, pe care-l puteți consulta aici.

Altfel, cei doi antrenori, Dan Petrescu, respectiv Julen Lopetegui ar putea începe partida în următoarea configurație, conform ZIUA de CLUJ:

CFR Cluj: Arlauskis – Burcă, Vinicius, Boli, Camora – Djokovic, Bordeianu, Păun – Deac, Traore, Omrani

Sevilla: Vaclik – J. Navas, Gomez, D. Carlos, Reguilon – Vazquez, Fernando, Banega – Suso, En-Nesyri, Ocampos

3. Echipa de handbal feminin a Universității Cluj a avut parte de o tragere la sorți destul de norocoasă pentru sferturile Cupei României. Astfel, clujencele vor evolua în această fază a competiției contra celor de la Rapid București, o echipă apropiată valoric și vecină de clasament, în Liga Națională. (Monitorul de Cluj)

4. Juan Culio și-a lăudat fosta formație și pe antrenorul acestuia, Dan Petrescu, într-un interviu acordat presei spaniole, înaintea meciului dintre CFR Cluj și FC Sevilla. Argentinianul, în prezent legitimat la Quilmes, în liga secundă din țara natală, crede că CFR este capabilă să producă surpriza. “Va fi un joc foarte greu pentru ei. Clujul este o echipă care se închide foarte bine. Antrenorul blindează echipa foarte bine şi toată lumea ştie că aceasta este meseria lui”, a spus Culio. (Ziua de Cluj)

5. Managerul general al FC Universitatea Cluj, Daniel Stanciu, a dezvăluit că se află în negocieri avansate cu Ovidiu Vasu, directorul Clubului Sportiv Universitatea, pentru a semna un protocol de colaborare. “Sportul clujean e reprezentat de aceeaşi siglă şi împreună putem face lucruri foarte bune. Vrem o promovare cât mai amplă, atât pe lângă oficialităţile judeţene şi locale, cât şi la nivel naţional”, a spus Stanciu. (CJ Sport)

foto: digisport.ro

Adaugă comentariu

De C.D.C.

We are social

Ultimele articole