Bărbat strivit de mașină, în Mănăștur – Cronica de joi

1. Un bărbat a fost transportat în stare critică la spital după ce a fost prins sub un autoturism la care lucra în garaj. “Un bărbat de cca 70 de ani a fost surprins de un autoturism care a căzut peste el, în timp ce acesta efectua lucrări dedesubtul acestuia, în garajul propriu, situat pe Aleea Moldoveanu din municipiul Cluj-Napoca”, informează ISU Cluj. Acesta a fost observat, în timp util, de către un alt bărbat aflat în trecere, care, cu ajutorul unui taximetrist, a reușit să-l scoată de sub mașină. O asistentă medicală, aflată în timpul liber, a evaluat bărbatul rănit, constatând starea gravă în care se afla, și a început masajul cardiac extern, până la sosirea forțelor de intervenție. (Ziua de Cluj)

2. Intrat în direct la GSP Live, Iuliu Mureșan, fostul președinte de la CFR Cluj, a declarat că fostul finanțator al clubului, Arpad Paszkany, a fost presat să renunțe la afacerea din fotbal, sugerând că ar fi fost șantajat cu un dosar serios de evaziune fiscală.  (GSP)

3. Amenzi de sute de mii de lei în 5 restaurante din Cluj. Puneau în farfurii mâncare expirată de 120 de zile. 315 kg de produse neconforme au fost oprite de la comercializare de Protecția Consumatorului. (Ziua de Cluj)

4. Un clujean a furat motorină de la două mașini parcate în Mănăștur folosind o mașină de găurit. Bărbatul a fost reținut de polițiști. (Ziar de Cluj)

5. Fostul şef anticorupţie din Cluj, Crin Bologa, este noul procuror-șef al DNA, după ce președintele Klaus Iohannis a semnat, joi, decretul pentru numirea acestuia în funcție. (Ziua de Cluj)

6. Cea de-a șasea ediție a festivalului UNTOLD îi aduce pe cele 10 scene pe unii dintre cei mai renumiți artiști internaționali ai momentului, dar și trupe legendare care s-au reunit și care fac sold out pe marile stadioane ale lumii, printre care Pussycat Dolls, Erik Prydz sau Iggy Azalea. (decluj.ro)

7. Primarul comunei Cămărașu, Mocean Iancu Marcel, demis de prefectul Clujului, Mircea Abrudean, ca urmare a unei sentințe definitive care a confirmat raportul ANI. (Monitorulcj)

8. Bugetul județului Cluj a fost votat. Valoarea acestuia este de 298 milioane euro, mai puțin decât anul trecut. (Ziar de Cluj)

POZA ZILEI: Istoria Parcului Est! Proiectul datează încă din anii ‘60, iar în anii ’80 se întindea pe 110 ha, cu pistă de canotaj, ștrand și legătură spre Băile Someșeni

Adaugă comentariu

De C.D.C.

We are social

Ultimele articole