Accident pe trecere de pietoni: “Din fericire am scăpat, am fugit cu copilul de mână. Toți nebunii au permis” – Cronica de miercuri

1. Un accident rutier a avut loc miercuri dimineața pe o trecere de pietoni de pe Calea Turzii din Cluj-Napoca. Un bărbat cu un copil de mână spune că a reușit să scape fugind înapoi pe trotuar. “Din fericire am scăpat, cu copilu de mana am fugit înapoi pe trotuar. Toți nebunii au permis din păcate… Nici iluminată corespunzător, nici semaforizată, viteză mare pe coborâre…”, a povestit clujeanul. (Ziua de Cluj)

2. În județul Cluj, încă există localități care nu au medic de familie. Este vorba de Jichișu de Jos – 1127 locuitori, Bobâlna – 1393, Vad – 1953, Suatu – 1573, Ploscoș – 642 și Aiton – 989. Oamenii din aceste localități sunt majoritatea bătrâni, cu boli cronice. În aceste condiții sunt nevoiți să meargă în localitățile vecine sau sunt duși la oraș de către rudele care s-au mutat la oraș. (Ziar de Cluj)

3. Bătaie pe o stradă din Cluj. Și-au dat în cap și s-au înjunghiat pentru un loc de parcare! Incidentul a avut loc pe strada Corneliu Coposu. Potrivit polițiștilor, un bărbat a parcat autoturismul în fața unui imobil. Când proprietarul i-a cerut sa nu îi blocheze accesul în curte, i-a aplicat o lovitură în cap cu un baston telescopic. “În timpul conflictului barbatul lovit a ripostat cu un briceag și l-a lovit pe proprietarul mașinii in zona spatelui – doua lovituri”, spun polițiștii. (Ziua de Cluj)

4. Cămătar ”săltat” de polițiști după ce a șantajat un clujean timp de luni de zile. Conform oamenilor legii, în perioada iunie 2019 – ianuarie 2020, cel în cauză ar fi dat unui bărbat de 57 de ani, din comuna Aghireșu, județul Cluj, cu titlu de împrumut, diferite sume de bani, în euro și lei, percepând o dobândă substanțială din suma acordată. (Ştiri de Cluj)

5. Jandarm clujean, decorat de Armata SUA cu cea mai mai înaltă distincţie acordată trupelor aliate, pentru pentru activitatea sa din Afganistan. Aflat la a doua sa misiune internaţională, maiorul Cosmin Covaciu, comandantul Detaşamentului de Jandarmi Gherla-Dej, a participat în perioada februarie-septembrie 2019 la misiunea NATO Resolute Support, în teatrul de operaţii Afganistan. (Ziua de Cluj)

6. Capitala a ajuns municipiul Cluj-Napoca în privința chiriilor la apartamente, după ce într-o perioadă orașul de pe Someș o luase înaintea Bucureștiului. În București, chiria medie solicitată pentru un apartament cu două camere se situează acum la 420 de euro pe lună, în creștere de la 410 euro în trimestrul III din 2019, potrivit unui raport al platformei Imobiliare.ro. Același tip de locuință (două camere, confort 1, perioada 1980-2000, 50-60 mp) poate fi închiriată acum, în Cluj-Napoca, tot cu 420 de euro. (Ziua de Cluj)

7. Preşedintele Consiliului Naţional Maghiar din Transilvania (CNMT), László Tőkés, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă susţinută la Cluj-Napoca, că “dorim să dobândim libertatea comunităţii noastre, mai ales prin dobândirea autodeterminării, a drepturilor autonomiei maghiare”. (Monitorulcj)

POZA ZILEI: Tânăr drogat în plină zi, într-un parc din Mănăștur. Zăcea inert pe bancă

Un tânăr drogat a fost suprins zăcând inert pe o bancă dintr-un parc din Mănăștur, în plină zi. Imaginile au fost surprinse de o mămică ce trecea prin zonă cu copilul său. Femeia spune că a sunat și la Poliție însă nu i s-a răspuns, apoi reușind să ia legătura cu Poliția Locală, care a trimis un echipaj în zonă. (Ştiri de Cluj)

Adaugă comentariu

De C.D.C.

We are social

Ultimele articole