Un neamț arbitrează CFR Cluj – FC Sevilla. În plus, sistemul VAR reapare în Gruia – Cronica de Sport

1. Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) de la Lausanne a judecat un nou termen din cazul care opune pe CFR Cluj Federației Române de Fotbal, clubul clujean cerând anularea interdicției la transferuri dictată de Comisia de Disciplină. După ce a ridicat temporar interdicția, printr-o sentință dată la început de an, TAS și-a reconfirmat decizia și a suspendat pe termen nelimitat interdicția dată de FRF, însă clujenii au liber la transferuri în anumite condiții. Cazul va continua în Elveția. (Transilvania Reporter)

2. Președintele CSU Craiova, Sorin Cârțu, adversara CFR Cluj din ultima etapă a sezonului regulat, crede că meciul de pe “Ion Oblemenco”, programat duminică, de la ora 20:00, poate aduce o victorie vitală Craiovei, fapt ce ar aduce echipa olteană la egalitate de puncte cu liderul. (Ziua de Cluj)

3. Programat pentru joi, de la ora 19:55, meciul dintre CFR Cluj și FC Sevilla, din turul 16-imilor Europa League, va fi arbitrat de o brigadă din Germania, avându-l la centru pe Deniz Aytekin. În plus, pentru a doua oară în acest sezon, după meciul cu Slavia Praga, din play-off-ul Champions League, în Gruia va fi instalat un sistem de monitorizare VAR sub supravegherea arbitrilor Daniel Siebert şi Bibiana Steinhaus. (Monitorul de Cluj)

foto: wikimedia.org

Adaugă comentariu

De C.D.C.

We are social

Ultimele articole