11 goluri într-o zi! “U” Cluj e gata de reluarea campionatului – Cronica de Sport

1. CFR Cluj a remizat cu Viitorul Constanța, 0-0, însă și-a păstrat prima poziție în Liga I, având cu trei puncte mai mult decât ocupanta locului doi, CSU Craiova (46). Pentru “feroviari” se anunță o săptămână extrem de încinsă, cu turul 16-imilor Europa League, din Gruia, contra FC Sevilla (joi, ora 19:55), urmat de derby-ul cu CSU Craiova, din deplasare, programat pentru duminică, ora 20.00, în ultima etapă a sezonului regulat. (Cronica de Cluj)

2. Antrenorul Universității Cluj, Adrian Falub, a programat două meciuri de pregătire pentru ziua de sâmbătă. Astfel, în primul dintre ele, elevii săi s-au impus cu scorul de 3-2, contra Metalurgistului Cugir, în timp ce în a doua partidă a zilei, împotriva echipei din Liga a IV-a, VIctoria Cluj, “studenții” au câștigat cu scorul de 8-0. Vineri, de la ora 20:00, Universitatea Cluj revine în lupta din Liga a II-a, cu partida contra FC Argeș, programată pe Cluj Arena. (fcuniversitateacluj.ro)

3. Parteneriatul dintre compania EVA, producătoare de drone, și CFR Cluj, ar putea fi un mare fiasco. Anunțată ca și un contract solid de sponsorizare, care ar putea crește până la 30 de milioane de euro anual, înțelegerea dintre cele două entități se bazează pe o persoană cu vechi probleme penale, Mihai Giurgiu, susține actualdecluj.ro. Reprezentanții companiei EVA au avut deja o întâlnire cu premierul Ludovic Orban pentru a discuta o presupusă invesiție la Cluj, într-o fabrică de drone, însă fără a menționa nimic despre parteneriatul cu CFR. (Actual de Cluj)

4. Atletele Andreea Miklos, Camelia Gal și Anamaria Nesteriuc au încheiat pe podium cursele în care au alergat în cadrul reuniunii atletice Istanbul Indoor Cup desfășurată la sfârșitul săptămânii trecute. (Transilvania Reporter)

5. Antrenorul CFR Cluj, Dan Petrescu, a acceptat provocarea departamentului de comunicare al clubului și a răspuns celor mai căutate 10 întrebări despre el pe Google. Petrescu a vorbit despre preferințele sale muzicale, ce filme preferă, dar și de ce Gheorghe Hagi și Gheorghe Popescu nu se mai numără printre cei mai buni prieteni ai săi. (Ziua de Cluj)

foto: fcuniversitateacluj.ro via Facebook

Adaugă comentariu

De C.D.C.

We are social

Ultimele articole