“U” și-a întărit defensiva cu un jucător crescut de CFR Cluj – Cronica de Sport

1. Baschetbalistul celor de la “U”-Banca Transilvania, Artis Ate, a fost convocat la echipa națională a Letoniei pentru meciurile cu Bosnia-Herțegovina și Bulgaria. În cele 15 meciuri disputate până acum în Liga Națională, Artis Ate a înregistrat medii statistice de 8.2 puncte, 2.8 recuperări, 1.5 pase decisive și 1.1 intercepții. (Ziua de Cluj)

2. Universitatea Cluj a anunțat pe site-ul oficial transferurile fundașului central, Răzvan Horj (24 de ani) și mijlocașului la închidere, Tudor Nicholas (19 ani). Dacă Horj este un jucător cu experiență, trecând pe la CFR Cluj, Viitorul Constanța sau Ujpest Budapesta, Nicholas a evoluat doar pentru FC Voluntari, la mai multe niveluri de vârstă. În plus, lotul echipei a fost completat cu încă un portar, după revenirea lui Rareș Pop de la Arieșul Turda, unde a fost împrumutat. (fcuniversitateacluj.ro)

3. Conducerea CFR Cluj a reacționat după presupusul conflict dintre Dan Petrescu, antrenorul echipei, și atacantul Traore Lacina. După ce Petrescu a negat vehement o eventuală dispută, spunând că, practic, l-a revitalizat pe atacantul de culoare care “a venit din copac la CFR”, Bogdan Mara și-a scuzat colegul, încercând să modereze expresia nefericită folosită de antrenor. “E chiar de râs, pentru că noi am râs când am citit. Noi, cu toții, îl știm pe Dan Petrescu și suntem obișnuiți cu expresia asta. O folosea și când era la Urziceni. Dan, peste tot pe unde a antrenat, mereu a vrut jucători care să aibă continuitate”, a spus Mara. (Ziua de Cluj)

4. CFR Cluj va întâlni deseară, de la ora 20:00, în Gruia, pe Viitorul Constanța, în ultima repetiție pentru gruparea clujeană înaintea turului cu FC Sevilla, din 16-imile Europa League. Meciul din această seară este crucial pentru gruparea dobrogeană care poate rata accederea în play-off în cazul unei înfrângeri. (DigiSport)

foto fcuniversitateacluj.ro via Facebook

Adaugă comentariu

De C.D.C.

We are social

Ultimele articole