Un jucător important al CFR Cluj, luat în vizor de Dan Petrescu: “Poți să-ți cauți echipă!” – Cronica de Sport

Căpitanul celor de la “U”-Banca Transilvania, Darko Planinic, a fost convocat la echipa națională de baschet a Croației, pentru meciurile din Grupa D a preliminariilor EuroBasket, acolo unde va evolua împotriva Turciei, Suediei și Olandei. Planinic este unul dintre cei mai importanți jucători ai echipei clujene și se află în cursa pentru titlul de MVP al FIBA Europe Cup, acolo unde a înregistrat medii statistice de 16.9 puncte și 5.3 recuperări pe meci. (Ziua de Cluj)

2. Unul dintre cei mai importați jucători ai CFR Cluj, Lacina Traore, revenit la echipa la care s-a lansat în fotbalul mare tocmai în această toamnă, a intrat deja în conflict deschis cu Dan Petrescu. Conform fanatik.ro, ivorianul ar fi comentat în permanență la deciziile staff-ului tehnic și nu s-a antrenat, în ultima perioadă, la capacitate maximă, ceea ce l-a nemulțumit flagrant pe antrenor. Petrescu i-a transmis atacantului că, dacă nu-și va schimba atitudinea, e liber să-și găsească o altă echipă. Traore n-a fost inclus în lot pentru meciurile cu FCSB și Gaz Metan, însă se află pe lista UEFA și are șanse să joace cu FC Sevilla, săptămâna viitoare.  (Fanatik.ro)

3. Antrenorul Universității Cluj, Adrian Falub, s-a declarat mulțumit de modul în care au abordat jucătorii săi perioada de pregătire din această iarnă. Ieri, la finalul amicalului cu Unirea Dej, câștigat cu scorul de 3-0, Falub a anunțat că la echipă vor mai sosi încă doi jucători. “Mai suntem în discuţii cu doi jucători, nu ştiu dacă vom reuşi, dar mai avem câteva zile la dispoziţie”, a spus Falub. (Liga2.ro)

4. Iasmin Latovlevici, fostul internațional român, rămas fără echipă după despărțirea de Bursaspor, a recunoscut că a fost aproape de un transfer la CFR Cluj. Fotbalistul în vârstă de 33 de ani a dezvăluit că a discutat cu Marian Copilu, unul dintre consilierii finanțatorului Neluțu Varga, însă fără să ajungă la un consens. (Ziua de Cluj)

foto: digisport.ro

Adaugă comentariu

De C.D.C.

We are social

Ultimele articole