Un câștigător al “Balonului de Aur” vine la Cluj la super-meciul de retragere al lui Adi Mutu – Cronica de Sport

1. În primul meci amical disputat după revenirea din cantonamentul din Cipru, Universitatea Cluj a învins, fără mari emoții, divizionara C, Unirea Dej, cu scorul de 3-0. Toate golurile au fost înscrise în partea secundă de Dorin Goga, respectiv Cristi Gavra (2). Pentru clujeni a debutat și mijlocașul camerunez Joseph Bouasse Ombiogno, crescut la juniorii lui AS Roma. (Sportul Clujean)

2. Unul dintre cei mai buni fundași centrali din fotbalul ultimilor 30 de ani, Fabio Cannavaro va veni la Cluj, la Sports Festival, pentru a juca în Echipa Lumii care va întâlni România XI, în meciul de retragere al lui Adrian Mutu din fotbal. Alături de Fabio, la Cluj va veni și fratele său, Paolo Cannavaro, un jucător emblematic pentru Napoli, club pentru care a bifat peste 300 de meciuri. Fabio Cannavaro a câștigat, în 2006, Balonul de Aur, fiind doar al treilea fundaș care reușește o asemenea performanță. Sports Festival va avea loc, pe Cluj Arena, pe 13 iunie. (Ziua de Cluj)

3. Ajuns la Astra Giurgiu, sub formă de împrumut, Alexandru Ioniță a vorbit în termeni nu foarte prietenoși despre experiența avută sub comanda lui Dan Petrescu, la CFR Cluj. Ioniță a acuzat stilul de lucru al antrenorului care a câștigat două titluri pe banca clujenilor, admițând, totodată, că a avut și mari probleme cu greutatea, ajungând să cântărească și 83 de kilograme, la cei 1,72 de metri ai săi. ” N-am înțeles de la început de ce m-a luat când am văzut cum se joacă. Eu, practic, eram fileu la CFR. Nu trebuia decât să alerg și să bag alunecări”, a spus fotbalistul în vârstă de 25 de ani. (ProSport)

4. Formația de volei feminin, “U” NTT Data se va duela cu CSM Medgidia, în runda cu numărul 18 din Divizia A1. Partida va avea loc azi, de la ora 18:00, în Sala Sporturilor “Horia Demian”. (Ziua de Cluj)

 

Adaugă comentariu

De C.D.C.

We are social

Ultimele articole