Mesaj cutremurător transmis de pe patul de spital de mama tânărului mort în accidentul de la Cluj – Cronica de miercuri

1. Mesaj cutremurător transmis, de pe patul de spital, de mama tânărului mort în accidentul de la Cluj. Părinții lui Filip Barani, tânărul mort în accidentul de pe strada Horea din Cluj-Napoca, sunt internați în stare gravă. Potrivit unor apropiați care i-au vizitat în spital, pe cei doi soți Barani îi mai așteaptă o perioadă lungă pe patul de spital. ”Toate mamele din lume să se roage pentru copiii lor”, a transmis Viorica Barani, mama lui Filip, de pe patul de spital. (Ziua de Cluj)

2. Șeful Poliției Locale Cluj susține că din cele 7700 de autoturisme ridicate anul trecut, jumătate sunt din alte județe, iar mare parte aparțin studenților care studiază la universitățile din Cluj-Napoca. (Ziar de Cluj)

3. O anchetă a Avocatului Poporului a scos la iveală faptul că, la Penitenciarul Gherla, 7 deţinuţi împart un spaţiu de doar 15, 76 metri pătraţi, în condiţiile în care legea prevede un spaţiu de 4 mp/deţinut. (Ziua de Cluj)

4. Un bărbat din Apahida care a fost prins, zilele trecute, pentru al patrulea an la rând în timp ce conducea deși nu avea permis, a fost arestat preventiv. (Știri de Cluj)

5. Consilierii locali vor dezbate și vota proiectul de buget al municipiului Cluj-Napoca în ședința ordinară de luni, 17 februarie. Bugetul general al muncipiului se ridică la 353.237.996 euro, mai mare cu 7,39% în 2020 față de anul 2019. Potrivit proiectului de buget, veniturile bugetului general depășesc 1,48 de miliarde de lei, în timp ce cheltuielile bugetului general se ridică la peste 1,68 de miliarde de lei. Excedentul anilor precedenți la bugetul local este de aproape 200 de milioane de lei. Bugetul de funcționare este de circa 1 miliard de lei, iar cel de dezvoltare de circa 682 de milioane de lei. (Ziua de Cluj)

6. Opt școli și o grădiniță din Cluj sunt închise parţial din cauza gripei: Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” Dej, Școala Gimnazială „Octavian Goga” Cluj-Napoca, Școala Gimnazială „Ion Creangă” Cluj-Napoca, Școala Gimnazială Luna de Sus, Colegiul Național „Emil Racoviță” Cluj-Napoca, Liceul Teoretic „Elf” Cluj-Napoca, Liceul teoretic „Avram Iancu” Cluj-Napoca, Liceul „Waldorf” Cluj-Napoca și grădinița „Licurici” din Cluj-Napoca. (Monitorulcj)

7. 19.872 de burse vor fi acordate pe durata semenstrul II al acestui an școlar elevilor din școlile din Cluj-Napoca. Numărul este în creștere față de primul semestru, când au fost 16.200 de burse. (Ziua de Cluj)

8. Clujeanca Roxen este reprezentanta României la Eurovision 2020, care va avea loc la Rotterdam, în luna mai. Ea are deja două piese în topurile muzicale ale momentului – „You don’t love me” feat Sickotoy şi „Ce-ţi cântă dragostea”, care sunt difuzate atât la radiourile din România, cât şi în playlist-urile televiziunilor de specialitate. Roxen s-a născut la Cluj, şi cântă de la vârsta de 7 ani. (Ziua de Cluj)

Adaugă comentariu

De C.D.C.

We are social

Ultimele articole