Tânărul mort în accidentul de pe Horea avea 22 de ani. Șoferul criminal e Serghei Arapu, din Rep. Moldova – Cronica de Cluj

1. Mașina unei familii de bistrițeni a fost spulberată aseară, pe strada Horea din Cluj-Napoca. Cei doi părinți au ajuns la spital, însă tânărul de nici 22 de ani nu a mai putut fi salvat. După mai bine de o oră de resuscitări, a fost declarat decesul. Cei trei bistrițeni sunt Barani Daniel – tatăl, Barani Viorica – mama și Barani Filip – tânărul care a decedat. Filip ar fi împlinit 22 de ani în luna aprilie. A absolvit Liceul Tehnologic Bistrița și era proaspăt absolvent al Universității Tehnice din Cluj. Acesta mai are un frate, Samuel, la Cluj. (Ziua de Cluj)

2. Șoferul fugar care a produs accidentul mortal de duminică seara, de pe strada Horea din Cluj-Napoca, a fost depistat și prins de un polițist aflat în timpul liber, care a fost martor la accident. “Colegul nostru a fost încadrat direct în structurile noastre în luna ianuarie 2017. Lucrează la Postul de Poliție din Chinteni – ajutor șef de post. Are 28 de ani și își dorește foarte mult să fie aproape de oameni și să –i ajute de fiecare dată când poate. Tatăl său a fost polițist 23 de ani, iar mama sa, de asemenea, a fost cadru militar”, au scris reprezentanții IPJ Cluj, pe Facebook, despre poliţistul care la prins pe şoferul fugar. (Ziua de Cluj)

3. Serghei Arapu, tânărul de 21 de ani din Republica Moldova care a făcut accidentul mortal de pe strada Horea, duminică seara, și apoi a fugit de Poliție, a fost dus la Tribunalul Cluj pentru emiterea mandatului de arestare. Acesta a fost filmat în fața Tribunalului și a oferit o primă declarație: ”M-am speriat! E prima dată când urc la volan băut. Eu foarte tare regret ce am făcut și îmi cer scuze de la oamenii care or rămas vii. Îmi e tare greu să explic”, a spus Arapu. El a fost reținut pentru 24 de ore și ar putea fi arestat pentru faptele comise duminică seara. Decizia va aparține judecătorilor. (Ştiri de Cluj)

4. Jurnaliştii de la Ziar de Cluj susţin că întâlnirea-fulger dintre fostul președinte Traian Băsescu și primarul Emil Boc, ar putea avea legătură cu dosarul legat de contractul pentru modernizarea liniei de tramvai din Cluj-Napoca, care a reintrat în atenția DNA. Potrvit unor surse citate de Gazeta de Cluj, Băsescu a ajuns cu avionul în Cluj în jur de ora 11:00 și a plecat spre București cu următorul avion. Întâlnirea pare să fi fost importantă, spun jurnaliștii de la gazeta de cluj, din moment ce scurta conversație dintre cei doi nu a putut fi purtată prin telefon.

4. Traficul pe una din cele două benzi ale străzii Eroilor din Cluj-Napoca a fost blocat, luni, de un șofer care a coborât din mașina pe care o conducea și s-a luat la bătaie cu un taximetrist. (Ziua de Cluj)

5. Două școli din Cluj, închise parțial din cauza gripei. La nivel național 2.555 de elevi stau acasă, din cauza suspendării cursurilor. (Monitorulcj)

6. Milionarul clujean Mircea Ilea își face parc industrial lângă Autostrada Transilvania. Lucrările la prima hală din noul parc industrial Urbano Cluj Vest (UCV) sunt pe cale de finalizare. Obiectivul de peste 20.000 mp este amplasat lângă nodul Gilău al Autostrăzii Transilvania (A3). Asociații UCV sunt oamenii de afaceri clujeni Mircea Vasile Ilea (46,5%) și Alexandru Paul Șerban (46,5%), alături gălățeanul Daniel Paraschiv (7%), conform portalului financiar Termene.ro. Ilea este unul dintre fondatorii fostei companii clujene de TV cablu Seltron. El figurează ca acționar sau administrator la peste 30 de societăți din Transilvania, printre care se numără Imoinvest, Ruttrans, Hotel River Park, Orizont Confecții – județul Cluj, Hermes – Bistrița-Năsăud, Construdava, Turism Dancom – Maramureș, Frisbo Efulfillment – Brașov. (Ziua de Cluj)

Adaugă comentariu

De C.D.C.

We are social

Ultimele articole