“U” BT s-a calificat în sferturile FIBA Europe Cup. Bucuria fanilor clujeni face înconjorul Europei – Cronica de Sport

1. După ce a fost la un pas să semneze cu Rapid București, jucătorul CFR-ului, Alex Ioniță, a ajuns, până la urmă, la Astra Giurgiu, formația la care a avut cele mai bune prestații din carieră. Fotbalistul venit pentru un milion de euro la Cluj, chiar de la formația din Giurgiu, va evolua până la vară, sub formă de împrumut, pentru echipa lui Bogdan Andone. (Ziua de Cluj)

2. Confruntarea dintre Elena Gabriela Ruse (166, WTA) şi Ekaterina Alexandrova (28, WTA) va deschide, vineri, duelul din FED Cup, dintre România și Rusia, din BT Arena. Al doilea joc al zilei de vineri va fi cel dintre racheta numărul unu a României, Ana Bogdan (90 WTA) și Veronika Kudermetova (50 WTA). Sâmbătă se vor juca celealte două meciuri de simplu plus, dacă va fi nevoie, partida de dublu. (CJ Sport)

3. Calificare de senzație pentru “U”-Banca Transilvania în sferturile de finală ale FIBA Europe Cup. Clujenii au reușit să se impună, după o repriză secundă excelentă, 82-71, împotriva israelienilor de la Ironi Ness Ziona și au ajuns în sferturile de finală ale competiției, acolo unde vor întâlni gruparea germană,Medi Bayreuth. Cei mai buni marcatori ai partidei de ieri au fost Donatas Tarolis și Darko Planinic, ambii cu câte 15 puncte înscrise. (u-bt.ro)

4. Bucuria fanilor Universității Cluj după victoria favoriților de la “U”-BT în fața celor de la Ironis Ness Ziona este vedetă pe pagina de Facebook a FIBA Europe Cup. Filmulețul care prezintă sărbătoarea de final, din Sala Sporturilor “Horia Demian” a strâns deja aproape o mie de aprecieri și peste 50 de comentarii. La meciul de miercuri seara au asistat peste 3000 de spectatori în sala construită la începutul anilor ’60. (Cronica de Cluj)

foto: u-bt.ro

Adaugă comentariu

De C.D.C.

We are social

Ultimele articole