“U”-Banca Transilvania joacă deseară, la Cluj, “decisivul” pentru calificarea în sferturile FIBA Europe Cup – Cronica de Sport (LIVE VIDEO)

1. Alexandru Chipciu și George Țucudean sunt marii absenți de pe lista de 19 jucători trimisă de CFR Cluj la UEFA, pentru meciurile cu FC Sevilla, din 16-imile competiției. Antrenorul Dan Petrescu a decis să nu se bazeze pe cei doi din cauza stării precare a pregătirii fizice, niciunul neavând vreun meci oficial în ultimele patru luni. În schimb, pe listă se află Cristi Manea, venit în ultimul moment de la FCSB, acolo unde a prins doar patru meciuri în toamnă. (Telekom Sport)

2. “U”-Banca Transilvania joacă, în această seară, de la ora 18:30, meciul decisiv pentru calificarea în sferturile FIBA Europe Cup. Clujenii înfruntă echipa israeliană Ironi Ness Ziona, iar o eventuală victorie îi duce direct în faza eliminatorie a competiției. Chiar și un eșec ar putea fi sinonim cu calificarea, însă cu condiția să nu fie la o diferență mai mare de trei puncte. Meciul se va juca în Sala Sporturilor “Horia Demian”, iar biletele s-au epuizat. În schimb, poate fi urmărit live VIDEO mai jos. (Cronica de Cluj)

3. Universitatea Cluj a remizat în al treilea meci de pregătire  disputat în stagiul de pregătire din Cipru. Clujenii au terminat la egalitate cu liderul din divizia secundă cipriotă, Ermis, scor 2-2, golurile fiind marcate de juniorul Văsălie și de Dorin Goga. Mâine e ultimul meci în cantonament, împotriva letonilor de la FK Liepaja. Partida va începe la ora 15:00. (fcuniversitateacluj.ro)

4. România întâlnește Rusia în FED Cup, vineri și sâmbătă, iar primarul municipiului, Emil Boc, i-a invitat pe clujeni să le susțină pe “tricolore” în partida din BT Arena, fiind convins că vor putea produce surpriza în fața unui adversar net superior. “Avem un meci foarte important la Cluj. Așteptăm pe toată lumea la România-Rusia, o confruntare de nivel mondial, între două forțe ale tenisului. România a ajuns până în semifinale anul trecut, în timp ce Rusia are multe jucătoare în Top 100 WTA”, a comentat primarul. (Ziua de Cluj)

foto u-bt.ro

 

Adaugă comentariu

De C.D.C.

We are social

Ultimele articole