Un fost coleg al lui Griezmann, pe lista CFR-ului. Clujenii pun pe masă 3 milioane de euro! – Cronica de Sport

1. Lotul de FED Cup al României se află în plin proces de pregătire al meciului cu Rusia, de vineri și sâmbătă, de la Cluj. Tenismenele, în frunte cu noul lider, Ana Bogdan, și-au anunțat deja intențiile războinice înaintea duelului din BT Arena, și spun că nu se tem de forța adversarelor, chiar dacă nu vor putea conta pe Simona Halep sau Mihaela Buzărnescu. “Mă bucur mult că fetele noi sunt aici, cred mult în ele și cred că putem face un rezultat foarte frumos”, a declarat și Raluca Olaru, cea mai bună jucătoare de dublu din lot. Biletele pentru confruntarea din BT Arena se găsesc pe bilete.ro. (Monitorul de Cluj)

2.  După mai bine de 100 de ore și de mers la temperaturi de -40 de grade, Tibi Ușeriu se află pe locul secund la Yukon Arctic, cel mai aspru ultramaraton din lume, desfășurat pe o distanță de 490 de kilometri ce trebuie parcursă în maximum 8 zile. Momentan, lider este un concurent din Elveția, iar Ușeriu se confruntă cu probleme medicale. “Nu am putut mânca nimic din ce am avut eu. Am mers la un magazin aici și mi-am luat altceva de mâncare, mi-am luat niște suc de portocale, ca să pot să-mi revin un pic cu stomacul. Îs ok. Umflat un picuț, dar no oboseala asta îmi face treaba, în rest aștept să nu mai fie așa frig, îi crâncen”, a povestit sportivul român într-o convorbire telefonică cu fratele său, Alin. (Ziua de Cluj)

3. Selecționerul echipei naționale a României, Mirel Rădoi, stă cu ochii pe Mario Camora, căpitanul CFR-ului. Rădoi a fost în tribune la derby-ul CFR – FCSB special pentru a-l urmări pe portughezul în vârstă de 33 de ani care-și va lua cetățenia română până la finalul acestei luni. “Sper ca actele să fie gata până în februarie. Vreau să mă concentrez la CFR şi după aceea mai vedem”, a precizat jucătorul după meci. (Sportul CLujean)

4. Publicația franceză La Gazette de l’Ondaine, citată de Ziua de Cluj, susține că CFR Cluj este gata să ofere trei milioane de euro pentru portarul Ali Ahamada, fost internațional de tineret, unde a fost coleg cu Antoine Griezmann. Ahamada și-a petrescut aproape întreaga carieră la FC Toulouse, fiind și căpitanul echipei, iar de-a lungul timpului a mai jucat pentru Kayserispor (Turcia) și Kongsvinger (Norvegia). Fotbalistul este internațional al Insulelelor Comore. (Ziua de Cluj)

foto: sofoot.com

Adaugă comentariu

De C.D.C.

We are social

Ultimele articole