Jumătate flota Companiei de Transport Public din Cluj este electrică, nepoluantă – Cronica de marţi

1. 25 din cele 50 de troleibuze achiziționate de Primăria Municipiului Cluj-Napoca au fost date în circulație astăzi. Prețul unui troleibuz este de 2.466.100 de lei + TVA, acestea fiind dotate cu aer condiționat, acces gratuit la Wi-Fi, podea joasă pentru accesul persoanelor cu dizabilități, sistem de plată cu cardul contactless și sistem de iluminat cu LED. “Putem să vă spunem că 50% din flota de transport public a orașului este nepoluantă, electrică”, a declarat primarul Emil Boc. (Ziua de Cluj)

2. Compania de Transport Public anunță că, în acest an, urmează să se înființeze trei noi linii de transport în comun, pe raza municipiului Cluj-Napoca. Una dintre linii va deservi traseul Mănăștur – Piața Gării, o alta va circula între cartierul Gheorgheni și Parcul Industrial Tetarom 2, cu întoarcere la Emerson, iar cea de-a treia linie va deservi traseul Mănăștur – parcul Industrial Tetarom 2, tot până la Emerson. (Știri de Cluj)

3. Preotul Teodor Boc, vărul primarului municipiului Cluj Napoca, Emil Boc, a încercat să bocoteze slujba de comemorare a partizanilor anticomuniști din Grupul Șușman ce a avut loc în comuna Răchițele din județul Cluj. (Ziar de Cluj)

4. Președintele Consiliul Județean Cluj Alin Tișe a declarat la ZIUA LIVE că a colaborat foarte bine cu toți primarii din județ, indiferent de culoarea lor politică, și că este convins că majoritatea vor fi realeși în această vară. (Ziua de Cluj)

5. Președintele Consiliul Județean Cluj Alin Tișe, despre posibilitatea ca anumiți primari PSD să treacă la PNL: “Primarii își doresc o revalidare a mandatului și continuarea proiectelor pe care le au. Sigur că eu ca liberal îmi doresc ca politica de dreapta, liberală, să continue în majoritatea localităților din județ, dar niciodată nu am să racolez primari folosindu-mi funcția. (…) Dar faptul că un primar la expirarea mandatului realizează că poate candida de la un nou partid și la început de mandat vine în fața electoratului cu un program politic, din partea unui partid sau altul e absolut normal” (Ziua de Cluj).

6. Pompierii clujeni s-a luptat în această dimineață cu focul care a cuprins o casă şi trei maşini în cartierul Europa. Focul s-a extins și la trei autoturisme parcate, la locul evenimentului intervin trei autospeciale pentru stins incendii, o platformă pentru intervenții și salvări de la înălțimi și un echipaj SMURD, dislocat preventiv”, a transmis ISU Cluj. (Monitorulcj)

7. Antreprenorul Nicolae Căpuşan, care deţine grupul SunGarden Cluj, va investi 1 milion de euro în reabilitarea hotelului Decebal – Franz Josef din Băile Herculane, cumpărat în 2017. Căpuşan controlează un grup din care fac parte hotelurile SunGarden Turda, SunGarden Therme Dej şi complexul hotelier SunGarden Resort din Cluj. (Ziua de Cluj)

8. Povestea corporatistului din Cluj care și-a vândut apartamentul și s-a întors acasă, în Grădina lu’ Ion din Vișeul de Sus, pentru a se bucura de liniște, natură și tradițiile maramureșene, în Actual de Cluj

Adaugă comentariu

De C.D.C.

We are social

Ultimele articole