“E în comă și decadent. Nu e ăsta Clujul în care vreau să trăiesc!”

“Nu e ăsta Clujul în care vreau să trăiesc!”, declară un taximetrist care relatează o scenă surprinsă, în toiul nopții, la ieșirea dintr-un club din Cluj-Napoca.

“Exces, beții, sex în băile cluburilor, vomă, droguri și moarte”, așa descrie un taximetrist viața de noapte din Cluj după ce povestește cum a surprins din taxi momentul în care un tânăr se prăbușește, în mijlocul nopții, în fața unui club:

“FormSpace, Aleea Stadionului din Cluj. Ora 1:41.

Din taxiul meu surprind cum se prăbușește la pământ un tânăr imediat ce iese de la cheful organizat aici. Să aibă undeva la 18-19 ani. Poate chiar mai puțin, având în vedere goana după bani a patronilor de cluburi.

Nu se ridică. Pare inert. Beat, drogat, ce mai contează.

Ies alți 6 tineri din Form. Îl iau ca pe mort. 2 pe-o parte, 2 pe cealaltă, îl îndeasă într-o mașină care poate fi oricând un dric.

Valori, morală, echilibru? Despre ce vorbim? Nici vorbă: exces, beții, sex în băile cluburilor, vomă, droguri și moarte. The #ClujDream. Nu e ăsta Clujul în care vreau să trăiesc!

Vă las pe voi să vă imaginați ce vede un taximetrist în Cluj la orele de după miezul nopții, ce ascultă în taxi și ce fel de oameni deschid portiera mașinii.

Clujul profund e în comă și decadent. Sclipiciul Clujului e asemena unui machiaj peste o piele putredă și infectă”, a scris Gabriel Bonta pe Facebook, potrivit Ziua de Cluj.

Adaugă comentariu

De C.D.C.

We are social

Ultimele articole