Un fotbalist cu 34 de meciuri și trei goluri pentru Barcelona, propus CFR-ului! – Cronica de Sport

1. “U”-Banca Transilvania este cu un picior și jumătate în sferturile de finală ale FIBA Europe Cup. Echipa antrenată de Mihai Silvășan s-a impus aseară, 76-74, în fața multiplei campioane a Belarusului, Tsmoki-Minsk, după un meci incendiar, decis la ultima fază de aruncarea pe coborâre a lui Patrick Richard. Clujenii au nevoie de o victorie în ultima etapă, acasă, cu israelienii de la Ironi Ness Ziona, pentru a fi siguri de accesul în faza eliminatorie. Cel mai bun marcator de aseară a fost Darko Planinic, cu 21 de puncte. (u-bt.ro)

2. Echipa de handbal masculin a României va întâlni Bosnia-Herțegovina în primul play-off de calificare la Campionatul Mondial din 2021. Cele două meciuri se vor disputa în perioada 15-19 aprilie, iar partida de pe teren propriu s-ar putea disputa la Cluj, în BT Arena. (Monitorul de Cluj)

3. Jeffren Suarez, fotbalist cu 34 de meciuri jucate pentru FC Barcelona și trei goluri marcate, a fost refuzat, pe rând, de CFR Cluj, Dinamo București și CS Universitatea Craiova. Spaniolul cu cetățenie venezueleană a fost propus celor trei cluburi din România și acceptase inclusiv să-și achite biletele de avion și să susțină probe de joc, dar a fost refuzat. CFR Cluj nu a dorit să se încarce cu un nou fotbalist cu nume, după experiența complet ratată a transferului brazilianului Julio Baptista. (Fanatik)

4.  L.J Peak, un fundaș american în vârstă de 23 de ani, ce poate evolua și pe postul de extremă mică, este noul transfer al celor de la “U”-Banca Transilvania. Jucătorul vine din prima ligă italiană, de la Pallacanestro Varese, fostă câștigătoare a Euroligii, iar după terminarea colegiului a jucat pentru Houston Rockets în Summer League și a semnat un contract cu satelitul celor de la Boston Celtics, Maine Red Claws. (Ziua de Cluj)

5. Atacantul brazilian Gabriel Bocchio (foto, Red Bull Brazilia), fotbalist crescut de Red Bull Brazilia și fost internațional de juniori, de Alin Dobrosavlevici (fundaș central, ex-Dunărea Călărași), Bradley Diallo (mijlocaș defensiv, ex-Olympique Marseille) și Sofien Moussa, atacantul lui FC Botoșani sunt fotbaliștii cu care Universitatea Cluj a negociat intens în ultimele săptămâni, dar fără să ajungă la un acord. Echipa lui Adrian Falub așteaptă, în continuare, un atacant și un mijlocaș. (Cronica de Cluj)

foto: as.com

 

Adaugă comentariu

De C.D.C.

We are social

Ultimele articole