Un fost internațional brazilian de juniori și un jucător crescut de Marseille pe lista lui “U”. Ce șanse au transferurile

Universitatea Cluj se află în aceste zile în Cipru, la Aya Napa, acolo unde pregătește reluarea campionatului după un tur dezamăgitor. “Alb-negrii” au semnat deja cu șase jucători, iar cu cel puțin alți patru a deschis negocieri avansate. 

Este vorba de atacantul brazilian Gabriel Bocchio (foto, Red Bull Brazilia), fotbalist crescut de Red Bull Brazilia și fost internațional de juniori, de Alin Dobrosavlevici (fundaș central, ex-Dunărea Călărași), Bradley Diallo (mijlocaș defensiv, ex-Olympique Marseille) și Sofien Moussa, atacantul lui FC Botoșani. Șansele ca vreunul dintre cei patru să semneze cu gruparea de pe Cluj Arena sunt mici sau chiar zero, cazul lui Dobrosavlevici care a plecat deja în cantonament cu FC Hermanstadt, echipă din prima ligă.

Clujenii l-au dorit și pe atacantul argentinian Matias Roskopf (22 de ani), însă acesta a ales să semneze cu gruparea cipriotă, de primă ligă, Apollon Limassol, formație care a participat în Europa League.

Cine sunt jucătorii doriți de “U”

Gabriel Bocchio, 20 de ani, brazilian, atacant

Alin Dobrosavlevici, 25 de ani, român, fundaș central

Bradley Diallo, 29 de ani, francez, mijlocaș defensiv

Sofien Moussa, 31 de ani, tunisian, atacant

 

 

Adaugă comentariu

De C.D.C.

We are social

Ultimele articole