“U” Cluj a învins vicecampioana Letoniei în primul amical din Cipru – Cronica de Sport

1. “U”-Banca Transilvania joacă în această seară, de la ora 19.00, în BT Arena, contra Tsmoki Minsk, iar un succes în fața campioanei Belarusului ar aduce formația clujeană la un pas de sferturile FIBA Europe Cup. În tur, Tsmoki Minsk a învins la două puncte diferenţă, scor 78 la 76. Aşadar, printr-un succes la cel puţin trei puncte diferenţă, U-Banca Transilvania devine favorită la locul I în grupă. Meciul poate fi urmărit LIVE în player-ul de mai jos. (u-bt.ro)

2. Universitatea Cluj a început cum nu se poate mai bine stagiul de pregătire de la Aya Napa (Cipru). După două zile de antrenamente, miercuri a venit și primul amical al perioadei de cantonament, în fața celor de la FK RFS, vicecampioana Letoniei. Clujenii au învins cu scorul de 4-2 (2-0), după golurile marcate de Dorin Goga (2), Marius Coman și Alex Pop. Următorul meci se va juca duminică, de la ora 11:30, contra armenilor de la Ararat. (Cronica de Cluj)

3. CFR Cluj va ataca partea a doua a campionatului cu trei noutăți în primul 11, arată Monitorul de Cluj într-o analiză publicată miercuri. Astfel, Denis Ciobotariu are locul asigurat în flancul drept al liniei de fund, Alex Chipciu este o prezență sigură pe aceași parte a zonei mediene, în timp ce George Țucudean, marea revenire a iernii, își va lua locul în avanposturi. Echipa lui Dan Petrescu va juca duminică, 2 februarie, de la ora 20:00, în Gruia, contra FCSB, în prima etapă din noul an în Liga I. (Monitorul de Cluj)

4. Clujenii nu se înghesuie să vadă, pe viu, echipa de FED Cup a României în duelul cu Rusia, din 6-7 februarie. Fără cele mai bune cinci jucătoare ale sale, România va da piept cu puternica echipă a Rusiei într-o sală pe jumătate goală. Organizatorii au anunțat că mai sunt 3200 de bilete disponibile pentru duelul la care Ana Bogdan a fost aleasă drept prima rachetă a României. (CJ Sport)

foto: fcuniversitateacluj.ro

Adaugă comentariu

De C.D.C.

We are social

Ultimele articole