Alin Tişe candidează pentru un nou mandat la Consiliul Judeţean Cluj – Cronica de miercuri

1. Președintele în funcție al Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, și-a anunțat oficial candidatura pentru un nou mandat. Candidatura sa fusese validată în unanimitate în ședința conducerii PNL Cluj din 24 ianuarie. (Ziua de Cluj)

2. Un bătrân de 70 de ani, muncitor în construcții, a căzut de pe o schelă, de la înălțimea de 10 metri, și a murit. (Știri de Cluj)

3. Zona Gării se aglomerează. Nou proiect imobiliar pe strada Fabricii de Chibrituri, pe fosta platformă Tehnofrig. Nord Conforest Invest, controlată de fraţii Aşchilean, vrea să ridice un imobil de birouri cu 6 etaje. (Ziua de Cluj)

4. Iridex Group Plastic SRL și Grădinariu Import Export SRL sunt cele două firme care au depus oferte pentru contractul de 13 milioane de lei derulat de Consiliul Județean Cluj pentru achiziționarea a 55 de echipamente pentru Sistemul de Management Integrat al Deșeurilor.  (Ziar de Cluj)

5. Reguli noi și pentru abonamentele gratuite pentru pensionari la transportul public. Noul Regulament de acordare a facilităților la transportul în comun pentru persoanele vârstnice, pensionarii cu domiciliul în municipiul Cluj-Napoca și pentru cetățenii de onoare ai municipiului se află în dezbatere publice şi aduce câteva modificări. (Ziua de Cluj)

6. Irina Munteanu, directorul executiv al Primăriei municipiului Câmpia Turzii, este noul subprefect al județului Cluj. (Monitorulcj)

7. Un sejur în sezonul estival în stațiunile din străinătate, cu plecare de la Cluj-Napoca, poate fi rezervat în această perioadă cu 50% mai ieftin. (Ziua de Cluj)

8. Profesorul și psihologul clujean Daniel David, actual Prorector al Universității „Babeș-Bolyai”, și-a anunțat în mod oficial, marți, candidatura pentru funcția de rector al celei mai mari universități din țară. Astfel, după înscrierea în competiție a teologului Ioan Chirilă, și Daniel David a intrat oficial în concursul intern pentru cea mai înaltă funcție din UBB. (Ziar de Cluj)

Adaugă comentariu

De C.D.C.

We are social

Ultimele articole