Primul străin din naționala României poate veni de la CFR Cluj – Cronica de Sport

1. Universitatea Cluj a început antrenamentele în stațiunea cipriotă Aya Napa. Antrenorul Adrian Falub a condus luni seara prima ședință de pregătire, iar, marți, clujenii au avut parte de două antrenamente. După primul dintre ele, Florescu și ceilalți “studenți” au avut parte de o recuperare inedită, direct în apa Mării Mediterane. (Cronica de Cluj)

2. Mario Camora are șanse mari să devină primul jucător străin care îmbracă tricoul echipei naționale a României. Directorul loturilor naționale, Mihai Stoichiță, a confirmat că portughezul CFR-ului se află în vederile lui Mirel Rădoi inclusiv pentru barajul de calificare la EURO 2020, dacă-și va obține cetățenia română în timp util. “Dacă Rădoi îl va avea pe Camora cu cetăţenie, sigur îl va chema la naţională. Pe baza nivelului sportiv al lui Camora, nu pe altceva”, a spus Stoichiță, despre jucătorul care a adunat peste 400 de meciuri pentru CFR în nouă ani petrecuți la Cluj. (Monitorul de Cluj)

3. Federația Română de Tenis a anunțat lotul României pentru duelul de la Cluj, din FED Cup, împotriva Rusiei. Fără Simona Halep, Irina Begu, Monica Nicolescu, Sorana Cârstea sau Mihaela Buzărnescu, România se va baza pe Ana Bogdan (98 WTA), , Irina Bara (160 WTA), Gabriela Ruse (183 WTA), Raluca Olaru (48 WTA la dublu) şi Jaqueline Cristian (209 WTA). Duelul cu Rusia e programat pe 7 și 8 februarie, în BT Arena. (Ziua de Cluj)

4. Fotbalistul cu cel mai mare salariu din Liga a II-a, capverdianul Kay de la Universitatea Cluj, are șanse mari să părăsească clubul de pe Cluj Arena. Fundașul adus în vară la Cluj, de cuplul Cosmin Irimieș – Octavian Moraru, și plătit cu 6000 de euro pe sezon, peste plafonul existent la multe echipe din prima ligă, va fi împrumutat în Portugalia, la Academica de Coimbra, clubul lusitan urmând să achite jumătate din salariu. (Liga2.ro)

5. CFR Cluj este în căutarea unui portar care să-i facă o concurență serioasă lui Gedrius Arlauskis, a confirmat Dan Petrescu. “E clar că Arlauskis e numărul 1, sigur căutăm un portar acum, pentru că trebuie să aibă Arlauskis concurenţă. Suntem în căutări, dar cei doi copii pe care îi avem cu noi sunt băieţi de viitor şi trebuie ţinuţi lângă echipă”, a declarat Dan Petrescu. (Ziua de Cluj)

6. Universitatea Cluj l-a pierdut pe argentinianul Matias Roskopf. Atacantul de 22 de ani, împrumutat în tur de Boca Juniors la Rapid București a ales să evolueze în prima ligă din Cipru, la Apollon Limassol. (Liga2.ro)

foto: ebsradio.ro

Adaugă comentariu

De C.D.C.

We are social

Ultimele articole